• Xenia

    Kompis som härmas

    Men vad är problemet? Även om den är jättedyr är det ju inte som att ingen annan  i världen har samma väska. Tycker du att väskan är snygg är den faktiskt lika snygg nu.

    Är du rädd att andra ska tro att ni köpt samma väskor som nån slags "bästavän"-grej? Men vem bryr sig?

    Antagligen tyckte din kompis att väskan var jättesnygg och ville ha en likadan, varesig hon måste köpa en själv eller be morbror ge henne den i present. Härmning är den högsta formen av smicker!

    Sen måste jag säga att det är värsta i-landsproblemet du har. Du har råd att köpa en dyr väska och ändå grämer du dig. Andra har större problem. Ni verka bägge två vara riktiga material girls.

  • Xenia
    Gunilla Andersson skrev 2020-10-31 21:03:39 följande:
    Jo men ändå tråkigt att man jobbat aset av sig för att tjäna ihop pengar till en väska och så kommer ens kompis och köper en exakt lika dan. Kan tillägga att det verkligen inte är första gången som denna tjejen köper exakt lika dana kläder utan vi har kanske närmare 20 klädesplagg som är identiska. Visst det är inte hela världen men jag tycker att det ser väldigt omoget ut när två tjejer kommer med exakt likadana outfits och ser ut som tvillingar.
    Men har du nånsin tagit upp det med henne, att du stör dig på det?
Svar på tråden Kompis som härmas