Inlägg från: Anonym (Liinda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liinda)

    HELT ensam - ingen mening med livet

    Som alla andra varit inne på så är du stark, en förebild, oskyldig till din situation och värd att må bra! Det jag tänker när jag läser din TS är att du kan vara nedstämd eller deprimerad. Jobbar inom psykiatrin och som Corona ställer till det! För alla men särskilt de som har lite mindre sociala kontakter eller aktiviteter. Många mår jättedåligt när ensamheten blir än mer påtaglig. Baserar mitt antagande om nedstämdhet dels på det men även att det är jobbigt att gå och handla. Är det inte jobbigt i vanliga fall, så kan det ju vara något eller hur?

    Jag rekommenderar dig att söka hjälp på VC (ledsen om jag missat om du redan gjort det) men jag tänker att du behöver en läkarbedömning om ditt mående. Läkaren kan också kan slussa dig vidare till en samtalskontakt. Det du varit med om (övergreppen och sveket från din familj) behöver du bearbeta. Förstår också att du har svårt att knyta an med ditt bagage. Jag har inte alls haft det lika illa som du men ändå tufft med en missbrukande förälder. Vilsen och ledsen i din ålder men jobbat med mig själv och nu mår jag super, närmar mig 40 och har barn, hus och allt jag kan önska mig. Vill mest ingjuta hopp och trots att du haft det miserabelt verkar du vara driven som kommit in på en bra utbildning och kunnat skapa dig en egen vardag! Stor kram!

  • Anonym (Liinda)

    Ta hjälp, du snor inte resurser från nån som mår dåligt utan du behöver den! Dessutom typiskt depressivt symtom att inte känna sig värd saker. Så mitt råd är absolut vc! Ta hand om dig!

Svar på tråden HELT ensam - ingen mening med livet