• Anonym (D)

    Killar/män, hur många har ni haft sex med?

    För oss män är det inte tabu med att ha sex. Det är braFlörtTRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2020-11-04 11:05
    Jag har varit med 4 män, 1 kvinna.

  • Svar på tråden Killar/män, hur många har ni haft sex med?
  • Johan70

    7. Det känns som för många, fast nu blir det nog inte fler, jag är nöjd i nuvarande förhållande. Kvalitet går före kvantitet.

  • Anonym (morgan)

    Kanske omkring 40. Eventuellt några till, det är svårt att veta exakt. Är 27 år. Sex av dessa har jag varit med fler än en gång om det är av intresse, varav tre (2,5) varit förhållanden. Ingen av dessa har dock varit via nätet (Tinder eller liknande).

  • Anonym (MF)
    Johan70 skrev 2020-11-17 22:20:17 följande:

    7. Det känns som för många, fast nu blir det nog inte fler, jag är nöjd i nuvarande förhållande. Kvalitet går före kvantitet.


    Du verkar verkligen va så jäkla vettig Har sett dina svar flera olika trådar. Gillart :)
  • Johan70
    Anonym (MF) skrev 2020-11-19 07:36:07 följande:
    Du verkar verkligen va så jäkla vettig Har sett dina svar flera olika trådar. Gillart :)
    Å, tack.
  • 21UppeVidFem

    7 tror jag. Egentligen behöver man inte så många, utan jag hade nog varit nöjd med en enda över längre tid. Tyvärr fungerar inte verkligheten som man önskar.

  • MrFlex

    10 st men jag har levt större delen av mitt liv i långa relationer. Antalet är inte viktigt och jag hade inte haft några problem med bara 1 så länge som hon varit lik mig i sexuella preferenser. Kvalité är mycket viktigare än kvantitet och vid eftertanke så har mina få ONS eller liknande varit ganska dåliga rent sexuellt. De har nog främst haft ett annat syfte och behållning.

    Jag förstår att osäkerheten och nyfikenheten med en ny partner kan vara spännande och upphetsande för många men själv gillar jag mer det "mogna" sexet när man lärt känna sin partner.

    Tinderligga skulle jag nog tröttna på ganska fort.

  • Anonym (en karl)

    Är 63 och har legat med 4 kvinnor. Har två längre förhållanden varav det senaste pågår. Varit otrogen i mitt första förhållande med en av de 4. Inget jag är stolt över och det kommer inte ske igen. En kvinna hann jag med mellan de längre förhållandena. Några tjejer, i min ungdom, blev det också. Men de räknar jag inte. Det var så fumligt och dåligt att jag skäms. Hahaha.

    Ibland önskar jag att jag legat runt.

Svar på tråden Killar/män, hur många har ni haft sex med?