Inlägg från: Anonym (Vadgörvihär?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vadgörvihär?)

    Finns det ens någon sajt som fungerar sämre än Familjeliv?

    Det fascinerande är att vi är så många som av någon anledning står ut, fastän det är så mycket som strular. Det finns naturligtvis ännu sämre sajter, men de har nog inte i närheten av så många besökare som Familjeliv har.

  • Anonym (Vadgörvihär?)
    hawthorne skrev 2020-11-08 09:39:26 följande:
    Varför sitter ni här och gnäller? Varför går ni inte över till åtminstone den näst sämsta och gnäller där istället?

    Förmodligen för att här finns något som vi inte lyckats hitta någon annanstans. Men som sagt, fascinerande är det.
  • Anonym (Vadgörvihär?)
    hawthorne skrev 2020-11-08 09:46:22 följande:
    Det där var världens sämsta ursäkt. Du står ut med världens sämsta sajt bara för att den har något litet du inte hittar någon annanstan istället för att stå ut med något som är bättre men saknar det där lilla extra? Kyss mig på måndag. Jag tror att ni som gnäller är energitjuvar som hellre skyller allt på alla andra istället för att bidra till att det blir bättre. metromode.se/halsa/6-tecken-pa-att-du-ar-en-e.../

    Vem sade att det var något litet? Uppenbarligen hittar vi något här som är så stort och betydelsefullt att det är värt besväret att stå ut md en ständigt laggande sajt med sömniga moderatorer.
  • Anonym (Vadgörvihär?)
    Anonym (A) skrev 2020-11-08 09:58:25 följande:
    Gillar den här nya buggen där man inte kan skriva M. Den ger en möjlighet att jobba på sin anger management.

    Den har jag missat!
  • Anonym (Vadgörvihär?)
    hawthorne skrev 2020-11-08 10:10:14 följande:
    Jag gjorde det som du vet, varför undrar du? Jag gjorde det därför att det rimligtvis borde vara just litet.  Därför att det där som är stort och betydelsefullt bör man kunna hitta på andra ställen än på internet oavsett om det är forum eller inte.

    Av ren nyfikenhet: vad är det som gör att du är här, trots att sajten laggar och är full av märkliga buggar?
  • Anonym (Vadgörvihär?)
    hawthorne skrev 2020-11-08 10:21:33 följande:
    Jag gnäller inte på sajten. Jag gnäller på dem som gnäller. Jag tycker att sådana som ni är fascinerande, som gnäller och lastar över problemen på andra och samtidigt vägrar att ta eget ansvar för den egna upplevelsen.

    Att sajten laggar och har en massa buggar är ett faktum. Att vi är här ändå måste ju betyda att här finns något som väger upp de problemen, eller hur?
  • Anonym (Vadgörvihär?)
    Anonym (Grå) skrev 2020-11-08 10:18:23 följande:
    Det man funderar över, är ju varför dom aldrig fixar sajten???

    Det är väl för att vi är här, trots allt. Men jag undrar om det inte skulle löna sig att rusta upp sajten och lägga mer krut på modereringen (men jag är för all del ingen affärsmänniska). Det är ju mycket mindre folk här nu än vad det var för några år sedan och många fler skulle nog hitta hit om saker och ting flöt på lite bättre.
  • Anonym (Vadgörvihär?)
    Anonvm skrev 2020-11-08 10:42:59 följande:
    Jag delar kritiken mot hur jä*la illa denna sida fungerar, helt hopplös design i grunden o på toppen av det så fungerar den också otroligt dåligt generellt. Anledningen till att jag stannar kvar är att det är här jag hittat flest folk som har en väldigt annorlunda världsbild och syn på vad som är rättvist och jämställt mot min egen. Jag jag märkt att det utmanar mig och det leder till en hel del bra diskussioner, att bara omge sig med likasinnade blir bara att man sitter o bekräftar varrandra, det ger inget i längden....

    Ja, det är väl det där som är tjusningen med det här stället. Att man träffar på så mycket folk som tänker annorlunda mot en själv. Och som lever helt annorlunda liv. Jag har lärt mig otroligt mycket här genom åren om olika människors livsvillkor.
Svar på tråden Finns det ens någon sajt som fungerar sämre än Familjeliv?