• meicc

    Gravid på naturlig väg efter utomkveds... - tacksam för kommentarer

    Grattis!!

    Förstår din oro. Har haft väldigt många vanliga missfall och ett utomkvedshavandeskap där jag blev av med ena äggledaren.

    Jag har alltid ringt direkt till gyn och fått komma i vecka 5-6 för att kika att det sitter på rätt ställe, så ring dem omgående för att boka en tid.

    Molar och värker har det gjort vid alla mina graviditeter. Till mig sa de att innan v6 var det ingen fara för ett utomkvedshavandeskap för det var så litet så med allra största sannolikhet skulle inget farligt kunna hända. Och oddsen är på din sida! Mycket större chans att allt är bra och som det ska!

  • meicc
    Anonym (Lia) skrev 2020-11-16 20:50:33 följande:

    Tack:)

    Jo, får blicka framåt och utgå från att allt kommer bli bra den här gången! Positiva tankar ger en alltid positiv energi :)

    Jo, du har rätt ang det där med gyn! Tänkte bara att jag ska avvakta tills bim-dagen passerar med tanke på att jag egentligen har testat 3 dgr innan bim:) men ska definitivt se till att försöka boka en tid med min gyn i dagarna alternativt i början av nästa vecka.

    Om jag uppfattar det korrekt så kollar de ifall läget är under kontroll under graviditetsvecka 6(som tidigast)? Min gyn nämnde något om det. Men då innebär ju det att man i praktiken har varit gravid i 4 veckor typ. Hmm, för det är väl graviditetsveckor man utgår från? Ej ?vanliga? veckor?

    Hur löste sig allt för dig? :) upplevde du molande värk även under dina lyckade graviditeter?

    Lyckades du bli gravid på naturlig väg trots utmaningarna med mf:et och x:et?


    Ja precis det är graviditetsveckor man räknar. Ja mina har gjort lite olika. Där jag fick komma i vecka 5 fick jag även komma v 6 och 7. Är lite olika!

    Ja jag upplevde molande värk under mina andra graviditeter också.

    Jag har haft 7-8 vanliga missfall och ett X. Alla på naturlig väg. Efter X:et så fick jag två fina pojkar :) så den andra äggledaren kompenserar för den som förstördes. Väldigt skönt! (Blev mamma vid 34 och 38.)
Svar på tråden Gravid på naturlig väg efter utomkveds... - tacksam för kommentarer