• Anonym (TS)

    Kan inte tillfredsställa min partner

    Jag är gift sen några år tillbaka. I början hade vi ett, enligt mig (och vad jag tror även enligt min partner) bra sexliv ihop. Vi kunde leka, skoja och njuta ordentligt tillsammans. Visste varandras triggers och känsliga ställen. Sen gick det sakta utför. Och som det står i rubriken, nu kan jag inte få min partner att njuta längre. Hen får orgasm, absolut, men på vägen dit ser hen ut att bara längta bort. Jag försöker verkligen, jag frågar hur hen vill ha det, vad hen vill göra, frågar efter fantasier, frågar vad jag kan ändra både i och utanför sängen etc. Får inga andra svar än ?jag vet inte?. Jag har frågat om det finns nån annan och om hen tappat sina känslor till mig men får nej på de frågorna.

    Vad mer kan jag göra? Jag behöver verkligen tips för det här gnager sönder mig. Att inte ens kunna tillfredställa sin partner liksom....

    Av förklarliga skäl kommer alla initiativ till sex från mig. Hen nekar oftast, vilket jag har full förståelse för. Så sex händer nu ca varannan månad de senaste åren.

  • Svar på tråden Kan inte tillfredsställa min partner
  • Anonym (TS)
    Anonym (3) skrev 2020-11-19 15:11:56 följande:

    Avstå från att initiera till sex en period och initiera romantik och närhet utan bakomliggande sexuella förväntningar. Var där för hen. Verkligen se varann. Ge varann kvalitetstid. Hitta på roliga grejer ihop.

    Jag känner igen mig i mycket av det som folk skrivit i tråden.

    Tror för mig att det ligger mycket i nya upplevelser. Iallafall för mig som kvinna. Att känna pirr och njutning redan innan i relationen. Min kille och jag har lite torka just nu vilket beror på att vi bara kollar på film och serier ihop och inte umgås på något annat sätt. Jag känner mig inte sedd. Försöker initiera kyssar och mys men får oftast ingen direkt kul respons. När han då kommer och tar mig på brösten och är kåt så känns det inte som att det handlar om att han vill ha sex med mig, utan att han vill ha sex. Att vem det är med inte spelar någon roll. Inte så rolig känsla. Man känner sig trist och tråkig och som att det enda som är intressant med en är att man är av kvinnligt kön och har ett hål....

    Och framför allt: tjata inte om sex. Visa inte din besvikelse tydligt. Visa att du älskar henne ändå, var nära ändå. Så sjukt jäkla avtändande med buttra män som tjurar efter sex som småbarn efter godis. Som inte vill ha närhet om det inte leder till sex, Det räcker med en gång för att döda ett sexliv....


    Vad är det som gör att du förutsätter att jag är man? Det är jag inte. Och jag tjurar inte heller. Vill gärna ha närhet, kyssar och mys.
  • Anonym (TS)
    Fjäril kär skrev 2020-11-19 16:17:50 följande:

    Om din partner får orgasm så blir hen ju tillfredsställd.

    Vad är det du tycker saknas/fattas?

    Åtrå? Engagemang? Saknar du att bli sedd? Har hen blivit tråkig? Vill hen bara få det överstökat? Vad är skillnaden från förr?


    Ja, det är väl allt det där mer eller mindre. Jag saknar samspelet när båda vill gå varandra att njuta. Saknar att se min partner njuta ordentligt. Precis som du skriver så vill hen mest få det överstökat och ser ut som att hen lika gärna hade städat som att ligga där. Jag vill få min partner kåt, riktigt kåt. Min gissning (men bara en gissning) är att det också hade fått hen att vilja mer. Jag förstår varför hen inte tar initiativ och oftast tackar nej nu. Varför ha sex när det ändå inte är speciellt kul eller skönt liksom. En orgasm går både snabbare och lättare att fixa själv.
Svar på tråden Kan inte tillfredsställa min partner