• Anonym (Snickarglädjen)

    Vill ragga på snickaren

    Som rubriken lyder. Jag har lite olika folk hemma som renoverar några skador på huset. Så fort snickaren och byggledaren klev in i huset tyckte jag att snickaren var snygg. För varje dag han har varit hos mig blir jag mer och mer attraherad. Nu kan jag inte få honom ur mitt huvud. Idag ringde han två gånger, väldigt kort, för att fråga om fläktar. Har inte kunnat sluta tänka på honom sedan dess, trots att samtalsämnet var neutralt. JAG känner en connection till honom, och då är det lätt att tänka att det skulle kunna vara ömsesidigt, men de flesta gånger är det ju absolut inte så . Nu till mina frågor: Han är troligtvis upptagen, men jag är nyseparerad. Kan jag på något bra sätt hinta att jag gärna vill kramas? Jag är mest besatt sv honom och i nuläget inte intresserad av något seriöst förhållande. Finns det något bra att säga som ger honom en chans att haka på om han vill och mig en chans att inte behöva skämmas ifall han inte nappar? Kommentarer om att det är omoraliskt att stöta på honom om han är upptagen undanbedes.

  • Svar på tråden Vill ragga på snickaren
  • Anonym (H)

    Det är INTE subtilt att smeka hans hand. Om han inte är intresserad blir det bara obehagligt och pinsamt för honom eftersom han har ett jobb att utföra. Särskilt med tanke på att han är upptagen.

    Det finns män som är trogna och män som är blyga, ja även bland hantverkare. Om han skulle vara attraherad av dig är det inte säkert att han vill agera på det ändå.

    Det borde räcka med att du snyggar till dig och är lite extra trevlig. Män har snarare en tendens att övertolka kvinnors beteende så är han attraherad kommer han att snappa upp det direkt. Då kan du även retirera med lite värdighet om han inte nappar.

    Sedan kan jag tycka lite synd om hantverkare, jag känner ett antal, som går upp i ottan och utför ett tungt jobb. Om flörten inte är välkommen lär det inte underlätta arbetsdagen direkt.

    Fast jag undrar om TS är en man som vill se om kvinnor är konsekventa när det gäller synen på vad som är ok då man flörtar med det motsatta könet. Det är lite porrfilmstema över det hela och jag känner ingen kvinna som skulle skriva att hon har ?stora rattar? och tända på en mans ?cykelställ?.

  • Lione81
    Anonym (Hotwife) skrev 2020-11-20 16:45:12 följande:

    Jag tror att du måste vara tydligare. Jag kan vara ganska fräck i mina inviter utan i klartext skriva vad jag vill.

    T ex en jag skrev med som antydde att jag skrev väl mycket. Då svarade jag att jag var en sådan pratkvarn att jag ibland behövde någon som täppte till munnen min så att jag slutade pladdra. Han förstod vinken och kom förbi på en avsugning.


    Ord och Inge visor : )

    Vi skippar försnacket och går rakt på sak. Ni var inte ute efter något jävla kafferep. Det får tanterna ha på söndagarna.
  • Emala
    Anonym (Snickarglädjen) skrev 2020-11-21 00:07:03 följande:

    Du tycker inte det är patetiskt med oroliga kvinnor som tror att de ska uppfostra alla andra kvinnor i hela världen så att deras män inte har någon att vara otrogen med då? Hur vet du att snickaren vill komma hem till sin familj? Kan det inte lika väl vara så att han är skittrött på sin sambo och hellre vill ligga med vem som helst förutom henne? Det finns massor av människor som känner så, och majoriteten av alla förhållanden tar slut. Framförallt har män en tendens att tröttna när en kvinna försöker äga honom. Jag stöter på vem jag vill.


    Jag vet inte vad du svamlar om ang oroliga kvinnor.

    Jag svarade bara på din fråga. Du kommer göra dig till åtlöje om du stöter på honom, det har flera redan försökt berätta för dig, men det verkar du tyvärr inte förstå...
  • Anonym (Byggbas)
    Anonym (Aldrig) skrev 2020-11-20 23:01:41 följande:
    Menar du att du ligger med andra på jobbet eller att du får förslag?
    Fundera på den du.
  • Mr K69

    Ingen som har reagerat på att snickaren, om det blir åka av, säljer sin tjänst och är det isåfall ok?

  • Anonym (Pinsam)

    Herregud, finns du på riktigt. Gillade inlägget nedan om #metoo för hantverkare man blir ju så full i skratt.

    Om du är seriöst intresserad så får du närma dig personen precis som man alltid gör när man har blivit intresserad. Gör du några andra teatrala försök så är ju risken stor att du blir gjord till åtlöje och står med halvfärdigt bygge.....

  • Pinotage
    Mr K69 skrev 2020-11-21 06:22:19 följande:

    Ingen som har reagerat på att snickaren, om det blir åka av, säljer sin tjänst och är det isåfall ok?


    Han får ta kompledigt under tiden som dom har sex Skrattande
  • Anonym (Hej)

    Hej är snickare själv och hade en tjej jag jobba hos fråga mig så hade jag blivit glad för att hon vågade fråga så bara fråga rätt ut de värsta du kan få är ett nej

  • Anonym (Snickarglädjen)
    Anonym (Hej) skrev 2020-11-21 11:35:37 följande:

    Hej är snickare själv och hade en tjej jag jobba hos fråga mig så hade jag blivit glad för att hon vågade fråga så bara fråga rätt ut de värsta du kan få är ett nej


    Är du snygg och bor i Västra Götaland? Hur hade du velat att jag frågade dig om det var dig det gällde? Jag vill gärna hångla med honom och ligga med honom, men går i ärlighetens namn med på vad som helst. Ge mig exempel på exakt vad jag ska säga. Det är ju en verklig situation för han arbetar hos mig och inte en porrfilm liksom. En sak till: tänk dig en ok kvinna som du dock inte hade velat ligga med. Hur skulle den kunna hinta på ett tydligt sätt att den vill, men samtidigt ge dig möjlighet att säga nej?
  • Anonym (gör det)
    Anonym (Hej) skrev 2020-11-21 11:35:37 följande:

    Hej är snickare själv och hade en tjej jag jobba hos fråga mig så hade jag blivit glad för att hon vågade fråga så bara fråga rätt ut de värsta du kan få är ett nej


    Bra tänkt...fråga.
    Har själv arbetat i byggbranschen. Fått en del inviter
    Nappat på många av dom.
Svar på tråden Vill ragga på snickaren