• Empan89

    Fler som tagit Lutinus/progesteron vid naturligt försök

    Hej!

    Vi har nu försökt i ca 14 månader och vår utredning vi gjort visade ingenting. Alla tester var bra. Vi testar nu med att tillsätta progesteron från ägglossningen fram till mens. Har haft ca 8-9 dagar lutealfas annars samt ganska mycket bruna flytningar innan mensen kommer igång så detta kanske kan förlänga den. Temperaturen brukar också vara lite jojo i den fasen. Nu är tempen mer stabil och ska få mens idag. Tog gravtest idag men gav negativt.

    Vill gärna veta om någon av er här lyckats med progesteron i cykeln? Kan man ha noll symptom äl+12 och ändå vars gravid? Ge mig lite hopp ????????

  • Svar på tråden Fler som tagit Lutinus/progesteron vid naturligt försök
  • Empan89

    Hej! Åh va skönt att få svar från någon som är i samma sits men så klart tråkigt för we att det inte funkar. Vi ska också gå vidare med IVF. Ska ta sista blodproven nu i veckan och sen tar det nog 2 månader innan vi är godkända. Känns skönt att ha det klart så att man kan påbörja det när man vill sen. Vi kanske vill försöka några gånger till.

    Tar du din temp? Hur blev din temp i så fall? Förlängdes din lutealfas? Visst behöver jag inte sluta ta progesteronet för att mensen ska komma?

  • Empan89

    Tack för svar. Så när du fick positivt så kände du ingenting annat ovanligt? Då har jag hoppet uppe :)

  • Empan89

    Tack för svar. Så när du fick positivt så kände du ingenting annat ovanligt? Då har jag hoppet uppe :)

Svar på tråden Fler som tagit Lutinus/progesteron vid naturligt försök