Inlägg från: Anonym (Stopp!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stopp!)

    Vill inte att sambons lillasyster ska vara här

    Din svägerska har nåt fel i huvet. Hon är helt gränslös och verkar nästan leva genom dig/ert barn. Du måste sätta ner foten. Antingen direkt till henne (vad kan hända liksom?) eller via sambon. Vi hade ytterst sällan hemma folk när vi fick första barnet och aldrig med andra när de var riktigt små.

  • Anonym (Stopp!)
    Anonym (T) skrev 2020-11-24 22:35:26 följande:
    Ja, hon är gränslös. Och TS bör verkligen försöka sätta upp gränser. Men med det sagt överdriver du i din tolkning, ang fastern. Och ni verkar i ärlighetens namn inte så balanserade heller. Det låter på dig som det skulle vara negativt att överhuvudtaget ha folk hemma när man har småbarn. Att ni var duktiga som inte hade det. 

    Personligen tycker jag aldrig det varit så kul att haft besök som när mitt barn var riktigt litet. För att dagarna var så trista och montona och det var så skönt med en vuxen som avlastning...men det beror ju såklart på vem som besöker.
    Duktig? Du läser mitt inlägg som fan läser Bibeln du. Vi fick en hnb:are och jag sov 2 timmar totalt per dygn. Att i det läget ha folk hemma var otänkbart. Inte balanserad? Jadu, sov själv så lite, ha ett till barn på 1,5 och planera att ha folk hemma. Varsågod! Även när vi hade bara ett barn hade vi inte folk rännandes här. Vi har en mycket liten bekantskapskrets och släkten var lättare att besöka dom än att ha alla här. Jag har aldrig nånsin tyckt att det är trist att vara hemma med småbarn. Finns ju inget mer givande. Vi har inte gäster för att ha avlastning heller. Det har vi haft en enda gång när maken var borta över natten på begravning och då bestod avlastningen mest av att ha nån här att prata med och inte nån som tog över "arbetet".

    Jag skrev INTE att det är fel att ha folk hemma när man har en bebis! Du och alla andra få ha huset fullt varje dag om ni vill. Ts faster tycker jag dock inte ska ränna där i tid och otid. Inte folk här hemma heller och absolut inte nu i coronatider. 
Svar på tråden Vill inte att sambons lillasyster ska vara här