Inlägg från: Anonym (tvillingmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tvillingmamma)

    Vill inte att sambons lillasyster ska vara här

    Anonym (Men åhhh) skrev 2020-11-24 21:59:13 följande:
    Visste du inte om familjebanden i den familjen du är gift in i? Har dom en annan kulturell bakgrund än du? Du inser inte vilken guldsituation du har. Människor som bryr sig om dig och älskar dina barn! Lätt att avhjälpa om du inte orkar träffa henne varje dag. Sätt henne i å byta blöjor fråga om hon vill ta bäbis på promenad mens du lagar mat. Gå på gym eller be henne hjälpa dig med sysslor. Säg i förväg att imorgonr jag upptagen men vi kan ses på fredag el dyl.

    Guldsituation??? Det klart att det är trevligt med engagerade släktingar, men systern beter sig fullständigt gränslöst. Hon kan ju inte bara klampa in, särskilt inte så ofta. Jag hade blivit tokig om det hände med våra barn, att inte få vara ifred i sitt eget hem, och då kan jag ändå uppskatta besök och avlastning. Dina råd räcker inte, ts måste markera först. Ibland vill man kanske inte ha en så gränslös person där alls?
  • Anonym (tvillingmamma)
    Anonym (Men åhhh) skrev 2020-11-24 22:39:51 följande:
    Gränslös vette katten! De är ju ändå blodsband. Mannens syster, inte nån kriminell gränslös person som klampar in hos nån random granne och plockar på sig silverbesticken:) i vissa kulturer skulle Ts anses som gränslös. Du tycker säkert att hon (systern) behöver en ordentlig uppsträckning av sin bror också? Eftersom frun inte gillar att ens uttrycka sin vilja till vilt främmande släktingar. Men oerhört spännande att få inblick i erimitsvenssons ilandsproblem.

    Blodsband betyder inte att man vill ha någon där jämt, oanmäld. Har systern inget eget liv?? Står inget om någon annan kultur. Men även i andra (iaf västerländska) samhällen, uppskattar många privatliv. Om du tycker att det är ett i-landsproblem, varför skriver du ens i tråden?
Svar på tråden Vill inte att sambons lillasyster ska vara här