Inlägg från: mariaanna2001 |Visa alla inlägg
  • mariaanna2001

    20-åring som dejtar en 30-åring man?

    Hej!

    Jag är en tjej på snart 20 år fyllda som har träffat en 30-åring man på nätet. Det är alltså elva år mellan oss. Vi har pratat med varandra varje dag i cirka två månader och jag tycker verkligen om honom. Vi har inte träffats på riktigt än men jag börjar få ganska starka känslor och jag känner att jag aldrig har ?klickat? med någon på det här sättet innan. Jag har tagit studenten, har ett jobb men bor fortfarande hemma. Har bara några äldre år vänner och har alltid trivts i äldre sällskap. För mig är det så mycket mer attraktivt med en lite äldre man till skillnad mot en kille i min egen ålder.

    Nu till problemet, jag vet att han tycker om mig men det här med åldersskillnaden är något som han inte verkar kunna släppa. Han har sagt att han tycker att jag är mogen för min ålder och när vi pratar med varandra är det inget som känns konstigt. Det känns som att vi är helt på samma nivå både socialt och intellektuellt. Vi har pratat om att ses men det märks att han är orolig angående det här med åldern. Han har bland annat sagt att det ?aldrig kommer fungera? och att vi egentligen borde avsluta nu innan han och jag får starkare känslor. Jag ser dock inte ålderskillnaden som ett problem. Jag känner och vet många män (och kvinnor) som har en yngre partner och jag ser verkligen inget problem med det? Tycker inte elva är så stor skillnad alls.

    Vad tycker ni? Är elva år för stor skillnad? Jag förstår att man kan vara på olika ?nivåer? i livet men grejen är att vi verkar vara på samma. Båda har jobb och inkomst men den enda skillnaden är att jag bor hemma.

  • Svar på tråden 20-åring som dejtar en 30-åring man?
  • mariaanna2001

    Ja, du har nog rätt. Tycker också att det är bra och gulligt att han är lite tveksam. Förstår bara inte varför det skulle vara ett så stort problem att förhållandet aldrig skulle kunna fungera på grund av just ålderskillnaden. Vill också tillägga att vi bor en bit ifrån varandra och det här ser han också som en av anledningarna till att det blir svårt. Vet inte riktigt hur jag ska kunna övertyga honom. Har aldrig känt såhär förut och det känns som att vi båda går miste om något riktigt fint som skulle kunna utvecklas till ett förhållande. Har försökt att prata med honom men han verkar ha bestämt sig för att dessa problem är för stora.

Svar på tråden 20-åring som dejtar en 30-åring man?