• KittyK80

    Ska jag bara ge upp?

    Ja, det låter verkligen som att det är dags att gå vidare. Du kommer att må mycket bättre.

  • KittyK80
    Anonym (E) skrev 2020-11-26 23:40:46 följande:
    Tack, men rent hypotetiskt. Varför erbjuder denna chefen saker och sedan försvinner. Hon har haft så många chanser att bara tacka nej. Men istället skall hon kolla andra referenser, vill kunna ringa om jag behövs osv osv

    Handlar det om obrydd, upptagen eller bara sjukt seg?
    Tyvärr händer att man inte får det avslut man önskar. Det är bara att gå vidare. Kanske hon har kollat referenser och inte fått de svar hon önskade. Eller så bestämde hon sig för att inte gå vidare baserat på den dåliga referensen eller något helt annat. Oavsett så har hon valt att inte höra av sig för att ta det vidare. Sök andra jobb. Du har redan gått för länge och mått dåligt. Många söker jobb och alla kan inte få dem. Förstår att man kan önska en förklaring men ibland får man inte det. Det är bara att söka på. Hoppas att du hittar något snart.
  • KittyK80
    Anonym (E) skrev 2020-12-03 00:06:40 följande:
    Jag ringde faktiskt upp henne, just för att få ett avslut. Jag fick dock inget.

    Hon sa att hon haft för mycket att göra i dessa covidtider vilket ju är ganska logiskt. Ev kunde jag få timmar om några månader. Hon sa inte så mycket mer om den dåliga referensen utan skulle ringa min chef också. Så ytterligare en månads väntan på svar... känner mig bara tom.
    Sök annat arbete och släpp det där.
  • KittyK80
    Anonym (E) skrev 2020-12-04 00:34:10 följande:
    Tänkte det, men fattar inte varför hon bara inte säger nej till mig...
    Kanske tycker hon att det är jobbigt att du är så påstridig och försöker att avstyra det lite fint. Hör inte av dig igen. Det blir för mycket och du får ändå inga svar. Släpp släpp släpp. Inga "men jag undrar ..."
  • KittyK80
    Anonym (E) skrev 2020-12-04 18:54:42 följande:
    Påstridig? Mailat typ var tredje månad och pratat med henne i telefon 3 gånger på 2 år. 2 av dessa samtal har hon själv ringt upp mig och inte tvärtom.
    Ja, jag tycker att du låter påstridig, du har ju uppenbarligen mejlat också och upplever dig själv som påstridig i trådstarten.

    "Känner att jag behöver ett avslut, samtidigt hatar jag att vara en jobbig och påstridig människa.en jag skulle behöva ett definitivt nej från den chefen där jag vill jobba. Som ena stunden erbjuder, frågar om hon får ringa in mig och när jag behöver en underskrift eller hon skall ta referenser hon själv bett om svarar hon inte på Mail."
  • KittyK80
    Anonym (E) skrev 2020-12-04 19:52:10 följande:
    Ja det är väl ett ganska märkligt betende från en chef? Tycker du inte det själv?
    Om du blir lovad att komma och jobba, sen inser att du behöver en underskrift och kollar hur det funkar men inget svar? Är det då konstigt att man undrar?
    Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är du som beter dig lite märkligt. Hon vill ju uppenbarligen inte att du ska jobba där. Det är allt du behöver veta. Som sagt, släpp det och lägg din energi på att hitta ett ANNAT jobb. Visst, det är surt, jag fattar det, men inget att hänga upp sig på. Kan inte tillföra mer i tråden nu eftersom jag känner att vi fastnat, men lycka till med jobbsökandet.
  • KittyK80
    Anonym (E) skrev 2020-12-04 21:44:46 följande:
    Om man inte vill att någon skall jobba där så erbjuder man väl knappast personen att jobba där? Utan säger nej tack?
    Som sagt, vi går runt i cirklar. Lycka till med allt.
Svar på tråden Ska jag bara ge upp?