• Stabben1989

    BIM +3 -negativt test

    Är i samma sits, BIM +2, ingen mens, testade på BIM dagen i fredags och det var negativt. Brukar aldrig vara sen annars men hade missfall i oktober så cykeln kan ju fortfarande vara lite rubbad...

  • Stabben1989
    French007 skrev 2020-12-06 23:23:17 följande:

    Tänker att kanske man haft senare ägglossning eller kanske ej ägget fäst direkt så.man ej blev gravid direkt? Att kanske därför det ej visar positivt ännu?


    Jo det är min nuvarande teori, annars har jag ingen aning. Blev bara förvånad då jag fick min första mens efter missfallet när jag skulle fått den så jag antog att jag var direkt i normal cykel igen, men kanske inte ändå tydligen. Nåja, vänta och se. Förr eller senare måste det ju antingen bli plus eller mens.
  • Stabben1989

    Plussade ikväll och känslorna är otroligt blandade. Vill känna mig lycklig men med två missfall på raken känns det lite svårt eftersom jag inte alls känner mig gravid, har verkligen inga symptom över huvud taget. Är lite rädd att den redan har dött och att kroppen inte fattat det för med mina tidigare som slutade i missfall kände jag symptom tidigt. Hoppas hoppas hoppas att det går vägen den här gången!

  • Stabben1989
    siiimbooo skrev 2020-12-08 09:46:40 följande:

    Gud vad glad jag blir för din skull! stort grattis!!! jag förstår din oro men är det något alla forum på familjeliv lär mlg så är det att alla graviditeter är annorlunda.. givetvis kommer oron kanske finns kvar lite sidan av men försök njuta av det i den mån det går! Se om du kan få ett tidigt ultraljud för att minska oron lite! Jag håller tummar och tår att allt går som det ska! och grattis ännu en gång!

    Själv är jag BIM +5 nu.. illamående o spyr ibland (senast idag på morgonen.. 2 gånger) , Kaffe vill jag verkligen inte ha o helst ska tröjan inte nudda brösten.. men vill inte ta ett test till o kanskd bli besviken.. så väntar nog lite till och hoppas på ett lika starkt plus!


    Jo tidigt ultraljud ska jag få den här gången i ca v. 8-9 pga min historik, så nu hoppas jag att jag tar mig så långt. Men det är ju drygt en månad bort. Varken jag eller min sambo vågar riktigt glädjas nu utan vi väntar och ser, men det känns skönt att vi har samma inställning ändå. Det som gör mig mest orolig är att jag redan direkt efter ägglossning tyckte att jag kände samma symptom i brösten som vid mina tidigare graviditeter, men det försvann flera dagar före jag plussade, och nu känner jag som sagt ingenting. Jag förstår att det är dumt att önska sig illamående men just nu känns det som att jag tar vad som helst bara jag får känna nånting!

    Men hoppas att ditt test är starkare när du väl tar. Jag tänkte ta ett nytt på fredag-lördag, vågar dock inte köra CB digital med veckoindikator för de stressar mig bara, kör på gamla hederliga plus haha.
Svar på tråden BIM +3 -negativt test