• Anonym (Mia)

    Dåliga samvetet över att ha gjort slut

    Lite osäker på exakt vad du menar men det är oundvikligt att göra slut med någon utan att såra personen. Det kommer du inte undan. Men om du i samband med uppbrottet sa elaka ord så skulle jag rekommendera dig att kontakta henne och be om ursäkt för vad du sa.

    Om det enbart handlar om att du sårat för att du gjort slut så får du lära dig att släppa det. Hon kommer att komma över det.

  • Anonym (Mia)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-12-14 11:58:38 följande:

    Sorry för otydlighet.. jag menade att jag inte sagt något elakt utan endast vad jag kände som föranledde uppbrottet medans hon blev så oerhört sårad och arg att hon skrev en hel del elakheter i frustrationen. Vilket jag såklart förstår när man blir sårad men det är klart att det känns för mig och som att jag vill förklara för henne att tiden vi haft tillsammans inte varit bortkastad men vet inte om det är dumt att höra av mig och säga det bara för att klargöra


    Okej då förstår jag. Nej jag tycker nog inte att du ska kontakta henne. Hon reagerade så för att hon kände sig sårad. Du kan inte vara personen som både såra och tröstar. Det bästa är att låta henne gå vidare och det gör hon bäst genom att inte ha någon kontakt med dig. Förstår att det är jobbigt för dig att såra någon som du bryr dig om, men ibland har man inget val. Du gjorde rätt val utifrån dig och mer kan du inte göra. I det långa loppet så har du skonart henne.

    Kontaktar du henne nu finns risken att ett hopp inom hennes tänds eller att såren rivs upp igen och du får bara ett argt svar. Samvetet hos dig kommer att läggas. Det har inte gått så lång tid och även om du hade gjort slut på ett annat sätt hade resultatet varit detsamma. Du har inte gjort något fel.
Svar på tråden Dåliga samvetet över att ha gjort slut