Inlägg från: Jonnynilsson |Visa alla inlägg
  • Jonnynilsson

    Hur lämnar jag?

    Anonym (Jag) skrev 2020-12-17 09:12:27 följande:

    Hur lämnar jag? Jag är så trött på han, vi har tre barn jag drar HELA jävla lasset. Alltså inte det klassiska, bokstavligen allt. Han gör ingeting, ingetinf för att förbättrra sin situation. Vi går på knäna ekonomiskt han spelar bort allt han får, hans lön är ett skämt, men han kämpar inte ens för något bättre. Har serverat han två intervjuer, han skiter i det. Igår hade vj världens bråk, han blir ursinnig och slängde massa papper på mig. Jag trodde han skulle gå till attack fysiskt. Någonstans önskade jag det så det bara kunde bli att slänga ut han! Han är en riktigt mammas pojke. Inget är viktigt för han förutom spel & hans familj som bor utomlands . Nu är jag T r ö T t! Hur lämnar man rent praktiskt?


    Och du märkte inte av något av detta innan ni satte tre barn till världen?
  • Jonnynilsson
    Anonym (Jag) skrev 2020-12-17 11:07:41 följande:

    Problemen kom inte förens efter barnen. Hade aldrig skaffat barn med han! Tro mig jag gråter varje timma för jag hamnat i det här. Mår redan dåligt! Jag har stått ut så här länge för jag var inte kanske den bästa partnern först men jag har verklgien rätttat till mina bekymmer och gjort allt ifrån mig.?nu är det liksom slut på det. Jag är helt sluuut


    Det här låter absolut inte bra. Du behöver hjälp omgående. Har du ingen vän som kan hjälpa dig måste du vända dig till myndigheterna som kan hjälpa dig akut med ett evakueringsboende. Så fort det blir fysiskt våld eller hot om fysiskt våld är det bråttom.
Svar på tråden Hur lämnar jag?