Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Ni som har ingen mask

    För jag har utbildning inom hur man använder gasmasker och liknande då jag i jobbet hanterar extremt farliga kemikalier.

    Och jag tycker inte att de tunna skiten folk gå runt med skulle hjälpa mig. De används fel, folk har på dem för länge och pillar på dem, återanvänder dem, tror de är skyddade och håller inte avstånd etc.

    Jag hade kunnat tänka mig använda en riktig mask med partikelfilter + ett extra för gas.

    Men istället låter jag bli att öpnna käften när jag handlar, andas med näsan, håller avstånd, handlar tider när det är lite folk, stannar hemma vid symtom, undviker att gå ut för ofta och tvättar mina händer.

    De flesta som dött av covid-19 är äldre sköra människor som bott på ålderdomshem. Det är inte mitt fel att kommunernas äldreomsorg total havererat och de inte haft en ordentlig plan för att skydda dem. Det är extremt sorgligt men atr skylla på att.det är för folk i allmänheten inte har munskydd är fjantigt.

    Sen när jag har fått gå igenom centrum i vår stad (utreder ett av mina barn för npf på vårdcentralen) så har jag sett extremt många svagare 70+ vara ute i butiker, stå nära folk och speciellt när de flesta slutat jobbet. De är även i matbutiker och apotek när många slutat jobbet och de håller inte avstånd utan vandrar fram och står i princip på andra. I våras var det en liten främmande tant som kom fram och tog tag i min hand..De har inte heller munskydd.

Svar på tråden Ni som har ingen mask