Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Ni som har ingen mask

    V69 skrev 2020-12-19 07:38:26 följande:

    Hur känns det att ha bidragit till att döda 8000 svenskar med tanke på att ni skiter i att ta på er ansiktskydd utomhus?


    Vi kan börja med att det inte alls dött 8000 personer varken av eller med corona. Sedan kan vi fortsätta med att munskydd har en väldigt liten inverkan på att hindra smittspridning och därför har FHM avhållit sig från att rekommendera det på bred front. Utomhus är riskerna för smitta väldigt små, vilket också är varför FHM säger att man kan umgås med sina bekanta ute, om man håller lite avstånd.
  • Anonym (E)

    För mig personligen ser det ut så här. Jag har inte gjort en enda jobbdag detta år. Jag har inte satt min fot i kollektivtrafik. Jag köper mat med avhämtning som lastas direkt in i min bil. De gånger jag har varit sjuk har jag så klart totalisolerat mig tills jag varit frisk och några dagar till. Jag har i år träffat en vän en enda gång det här året, det var under hösten när de började släppa på restriktionerna och vi höll så klart avstånd. Jag går på solitärpromenader ibland och då möter jag inte en kotte på vägen. Naturligtvis tvättar jag händerna noga när jag kommer hem och använder handsprit om det känns befogat.

    Jag anser inte att jag bidragit till någon som helst smittspridning och känner inget som helst dåligt samvete att jag inte använder ansiktsmask utomhus.

Svar på tråden Ni som har ingen mask