• Estelle011

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Hej, 

    En till som har läst hela tråden även om jag har sagt att jag kommer inte att göra det. Svårt att läsa andras erfarenheter eftersom det är så olika, för någon funkar det, för någon funkar inte. Men nu hade jag behov av att se hur det går för andra :)

    Gjorde FET igår, nu är det bara att vänta. 
    Ett försök i februari, fick mens ca en vecka innan jag skulle göra test. Har ganska bra tålamod, tänkte vänta till testdagen då, och planerar samma nu. Jag vill inte ha falsk resultat om jag gör det förtidigt. 

    Hur lever ni under processen? Tränar ni? Jag är så räd att förstöra något, så jag planerar bara att promenera, men gillar att träna och springa, mår mycket bättre. Tror inte att träning kommer att påverka resultat men ändå...  

  • Estelle011
    Krizty88 skrev 2021-04-21 08:37:37 följande:

    I eftermiddag är det förhoppningsvis dags för min första insättning. De skulle bara ringa igår ifall de ville flytta tiden och göra insättning på dag 5, vilket de inte gjorde, så vet ingenting om befruktningsgrad än men gjorde ju äggplocket på morgonen i måndags så hoppas att de hade ringt vid det här laget om det inte fanns något att återföra!!


    Lycka till! Glad Jag är bara två dagar före dig. Hade återföring i måndags. Hoppas det går bra 
  • Estelle011

    Nu sitter jag och dricker koffeinfritt kaffeGlad tar inga onödiga risker.  

    Ruvardag 3 för mig. 7 dagar till mensen, 13 dagar till testdagen. Spännande Cool

  • Estelle011

    Jag har inte alls tänkt på vad är det för dag. Litar på att dem vet vad dem gör. Tror inte du ska vara orolig för det. 

  • Estelle011

    Tråkigt att det känns så. Om du testar att ringa och fråga? Det kanske spelar ingen roll. Kan tyvärr inte ge något svar, nu räknade jag och mitt var på dag 5. Men där och då tänkte jag inte alls på det. Försöker att googla så lite som möjligt. 

  • Estelle011

    Ja. Jag vet inte när jag hade ägglossning, dem har räknat ut det själva och sa att det var onsdag 14/04. FET i måndags. Du ska inte oroa dig i onödan. Googla inte!

  • Estelle011
    Inalina skrev 2021-04-26 12:00:06 följande:
    Tack snälla ja det känns bra men huvudsaken är ju att de befruktas också! :) du har kommit en bit på ruvningen nu, hur känns det, några symptom? Kommer du testa tidigare än sin officiella testdag? ;)
    Jag är på dag 7 nu. Dagarna går så långsamt Gråter börjar få lite mensvärk idag, och har ont i ryggen men annars känns inte mycket. Och ja, kan bara börja gråta utan anledning. Jag själv är chockad av mina reaktioner, gråten bara kommer när jag förväntar mig inte Skrattande inget konstigt med alla hormoner i kroppen.
    Jag har läst att det är många som hade mensvärk men mensen kom aldrig och dem blev gravida, så jag är inte orolig ännu. Kommer att testa tidigast söndag, det är 3 dagar innan.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021