• Jenzia

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Clemmentina skrev 2021-04-09 11:15:48 följande:

    Vilket härligt besked! Innebär det att du börjar med sprutor imorgon då?


    Blir FET för mig denna gången, så ska bara vänta in ägglossning Ja, sen blir det väl lutinus trots att jag var inne på att vägra. Mest pga att förra cykeln var så knasig
  • Jenzia
    Iväntanpåivf skrev 2021-04-13 09:53:45 följande:

    Nu kom äntligen mensen i lördags. Snart dags för FET. Instruktionerna jag fick va att jag ska börja med ÄL test cd10. Känns inte det lite sent?  Vill ju inte missa det nu när cykeln är så knas efter ÄP. 

    När ska ni andra som gjort FET eller väntar på FET börja?  


    Vad skönt att mensen kom i lördags! Jag ska börja testa efter LH redan från CD8, utifrån att jag oftast har en cykeln på 27 dagar. Men jag letar också andra fertila tecken innan dess iom att förra cykeln kom ägglossningen redan på CD10.
  • Jenzia
    Aya2019 skrev 2021-04-14 06:39:49 följande:

    Testdagen idag :)

    Hoppas lillen stannar kvar denna gång :D


    Grattis!
  • Jenzia
    Iväntanpåivf skrev 2021-04-20 08:49:45 följande:

    tack ska göra det :) 

    Sååå nervös för FET nu


    Hur går det för dig?!? Några tecken på att ägglossningen är på G? Jag fick äntligen lite äggviteflytningar igår eftermiddag, så nu hoppas jag att ägglossningen kommer inom 2-3 dagar!!
  • Jenzia
    Inalina skrev 2021-04-20 08:39:49 följande:

    hej!! så skönt att det verkar mer lovande än sist! skönt när man känner att ändringarna man gör faktiskt gör skillnad, hoppas på bra resultat på fredag!!

    kan knappt fatta att vi är igång nu igen, man känner sig alltid lite mer hoppfull på vårenkänner du av stimuleringen något? denna gången tycker jag inte att jag har några känningar alls, och då kör jag ändå med typ maxdos.. men det är ju tidigt ännu så kanske bli annorlunda till helgen!


    Vad spännande att du är igång igen!! Hoppas första VUL går bra och att det blir bättre utfall av gonal f! Så kör du akupunktur, tar blodförtunnande och ska få babyglue också? Det här låter väldigt lovande! Förstår att du är förväntansfull

    Jag väntar på ägglossning och hoppas den är på G nu, ser fram emot att få tillbaka frysbullen! Förhoppningsvis blir det insättning måndag-tisdag nästa vecka
  • Jenzia
    Clemmentina skrev 2021-04-20 10:39:05 följande:

    Spännande! Då håller vi tummarna för att det blir ägglossning inom kort och att du snart är ryckte igen. Jag är ju en månad efter er andra. Väntar också in ägglossning (borde komma vilken dag som helst) här men säkrar upp med Provera från helgen.


    Såååå dryg denna väntan är! Det är ju lite nervositet kring om allt kommer gå bra med frysbullen, att tina embryot och sätta tillbaks det. Läääängtar till ruvardag 1!

    Ungefär en månad kvar för dig då? Åhh vad jag hoppas att tiden går fort för dig <3
  • Jenzia
    Inalina skrev 2021-04-20 09:29:23 följande:

    hej ! tack =) ja jag tänker ändå att det inte borde gå sämre denna gången i alla fall, men det finns ju inga garantier såklart. hoppas ändå någon av mina miljoner vitaminer etc kan hjälpa till på vägen! 

    hehe älskar att du kallar det baby glue - det är ju precis det det borde kallas!!! så att bebisen fastnar därinne och kommer ut om 9 mån!

    jag kommer ta blodförtunnande från återföringen, nu kör jag kortison för att sänka immunförsvaret litegrann då givetvis en (av alla) teorier är att min kropp stöter bort min mans spermier eller i det här fallet ett livsdugligt embryo. vem vet...akupunkturen känns bra att göra också, om inte annat för det normala välmåendet och blodgenomströmning i kroppen! 

    Åh din snöflinga i frysen!!! hoppas du får glad gubbe snart på testen! så spännande att följa alla nu!!! gör du några extra behandlingar eller kör du mer naturligt? Kram!


    Det är klart det ska gå bättre denna gången! Din klinik verkar ju vara öppen för att testa det mesta också Svenska kliniker är verkligen inte så villiga! Tråkigt nog.

    Haha! Tänkte inte ens på att jag skrev babyglue istället för embryoglue! Visst hade det varit underbart om det bara funkade så för alla! Åhh vad jag hoppas på många plus i gruppen i vår! <3

    Spännande med kortison! Fick du ta det med den gången du blev gravid med dottern?

    Jag kör också akupunktur denna omgång, var på min 4 behandling idag. Blir sååå avslappnad och vill bara somna på britsen, haha. Jag tänker som du, så länge har mår bra så kan det inte skada!

    Ingen ökning av LH idag, men jag hoppas på imorgon. Har iaf fått äggviteflytningar och då brukar ägglossningen komma efter 4 dagar, så borde bli på torsdag. Jag får ingen behandling av RMC mer än lutinus från insättning. Var ju himla sur över lutinusen när jag fick hem planen, men nu tänker jag att det kan väl bara ge bättre förutsättningar för frysbulle att fästa <3
  • Jenzia
    Dibella skrev 2021-04-21 08:11:29 följande:

    När jag tog Fyremadelen igårkväll så ville det inte riktigt hållas, trots att man väntar när man drar ut nålen, så rann det ut?! Svårt att avgöra hur mkt som är i sprutorna, men 2-3 stora droppar (eller mer) rann ut över halva magen. Idag har jag ÄL flytningarna som aldrig förr...detta gör mig nojig som f*n.

    Mina ÄL flytningar brukar sluta när fyremadelen drar igång. Någon annan som vart med om att det kan rinna ut efter man drar ut nålen?


    Jag var mer om samma sak med min första spruta fyremadel, det rann ut några droppar. Men det var ingen fara alls. Jag hade äggviteflytningar ända fram till äggplock.
  • Jenzia
    Iväntanpåivf skrev 2021-04-21 13:26:28 följande:

    Nej, blev ingen insättning utan nu har jag väntat och väntat och snart förhoppningsvis ÄL och en FET. :) 

    Så nervör nu när det börjar närma sig. Katastroftankarna är många. 


    Nu har jag fått positivt på ägglossningsstickan, borde bli insättning på tisdag nästa vecka. Hoppas det är din tur snart!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021