• AndraSladdis

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad skrev 2022-09-09 21:04:10 följande:

    Måste skriva av mig lite..
    Vi har varit ut och in med vår ena katt från vetrinären. Sen har vi gett honom flera olika medeciner och bandagerat och tvättat sår. Benet lyckas läka men det visar sig att han är trasig inuti på ytterligare en röntgen. Så i onsdags fick han somna in för gott. Haft honom i 10 år och min sambo i 13. Vi har ytterligare en katt som nu är deprimerad, ligger och håller tass och vill knappt äta. Visar man en bild på den gamla katten rör han på skärmen och jamar, vill se bilder titt som tätt..
    Vilken höst negativt gravtest och nu detta overkliga. Katterna är verkligen som mina psudobarn och har varit till stor tröst i denna barnresa. 
    Har fått ett preliminärt datum nu på vår första återföring med donerade ägg. Början av oktober, hjälp det är snart. Försöker få så mycket info de tillåter om donatorn. Vill veta om hon lyckats få barn antingen via sina ägg eller naturligt. Skulle kännas tryggt om så är fallet.
    Exalterad och ledsen om vartannat. Huset rullar på även. Var lite inne på barntapeter i ett rum, men lyckades hejda mig själv puuh. Hadde varit kämpigt och se dem nu..
    Hoppas hoppas att turen vänder snart.

    Hoppas alla får en fin helg! 


    Så ledsamt mer er katt! Förstår att de är familjemedlemmar och skulle så himla gärna skaffat pseudobarn jag med, men jag är allergisk, surt. Mitt hjärta går ut till den andra katten, ta hand om den.

    Vad snabbt det går med nästa försök! Ja, det inger förtroende om donatorn är proven. Det tycker jag du kan fråga om. Sen tror jag att kliniken har kriterier när de väljer donatorerna så det borde gå bra oavsett. 

    Förstår de dubbla känslorna. Har själv också dubbla känslor inför olika alternativ och acceptans över att det kanske inte blir barn för oss. Men ni har i alla fall en plan framåt som har ganska bra chanser att lyckas. 
  • AndraSladdis
    Dibella skrev 2022-09-22 08:10:29 följande:

    Ja iallafall något annat kollat som man kan checka av sen, de hänvisade till att privata kliniker kan vara lite mer djupgående eftersom de ändå tjänar pengar på behandlingen på ett annat sätt än regionen, som ändå måste hålla budget samt följa regler. Men låter vettigt som du säger att spara pengarna och istället köra yoga eller annan avslappning. Vi är inbokade i mitten av november i dagsläget, för då borde resultaten kommit på blodproven. Segt att vänta, men o andra sidan så ger det oss lite tid att börja spara och se över vad för möjligheter vi har om detta inte lyckas. 


    Hur går det för er? {#emotions_dlg.flower}


    Ja, alltid något som man kan bocka av är ju bra, då behöver man ju inte fundera på just den grejen. Vi gjorde en hel del tester som visade inget. Man kan i alla fall ha lite sinnesro. Men visst kan jag tycka att de borde göra något mer också.
    Jag körde akupunktur och avslappning vissa gånger, andra inte. Svårt att veta om det hjälpte. Vi fick en bra befruktning den gången jag gjorde akupunktur (det är dem embryona vi fortfarande har kvar i Ryssland), men det kan ju bero på vadsomhelst, framförallt tror jag att kliniken eller deras labb var duktiga. 
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-10-02 17:07:05 följande:

    Hej @alla 
    Åker ned till Mallorca nu snart för insättnng med donatorägg. Så spännande


    Åh spännande, lycka till! Och Mallorca låter skönt också. 
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-10-10 21:16:29 följande:

    Hej nä inte ännu, blir inte denna utan nästkommande vecka. 


    Spännande! Håller tummarna för att embryot borrar in sig ordentligt här gången!
  • AndraSladdis
    Kronärtskocka skrev 2022-10-19 21:05:29 följande:
    Hur går det för er?

    Min klinik ringde förra veckan och erbjöd en donator. Dock en anonym (jag vill bara ha en öppen) så den var inte aktuell för mig. Väntan fortsätter. Så less på att vänta. Vill få försöka och få ett slut på denna resa någon gång. Förhoppningsvis ett lyckligt sådant. Om inte så får jag skapa mig lycka även utan ett till barn. 
    Ja, man måste ju göra det som känns bäst. Jag föredrar också öppen, men jag hade stängda donatorer i mina två embryodonationer som ej blev något. En tröst är just att jag ev. kan ha öppen donator och barnet kan få sambons gener om det blir nästa gång.

    Förstår att du är less på att vänta. Skulle unna en bebis åt oss alla nu, så fort som det går. Det bara poppar upp graviditeter runt en också, vilket inte gör väntan lättare. 
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-10-21 16:26:17 följande:
    Hej ja vi har satt in nu. Är anonymt så de jobbar. Oavsett tycker jag det är så fint de som vill donera ägg och spermier, men jag förstår ditt val. Man måste göra som det känns bäst för en själv. 
    Oj vad jag håller tummarna! Ja, det är en mycket fin gåva absolut.
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-10-23 17:23:25 följande:

    Fy fan för och ruva. först för gravtest..Kom ut en liten röd prick med ett vitt streck samma natt som jag gjort återföringen..nån som varit med om det? Hoppas jag bara nojjar..


    Menar du att det kom en miniblödning? Jag har fått höra att någon droppe blod/brunt dagarna efter FET är normalt. Det kommer från livmodertappen. Har varit med om det vid min andra FET då läkaren fick kämpa lite mer med toppen.
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-10-24 03:00:07 följande:
    Nä inte som en miniblödning utan när jag torkade mig efter jag gått på toa var det som en liten röd prick på toappapperet. Tog den på fingerspetsen och sen mellan fingrarna var som kombinerat med lite vit vätska..
    Det är inte embryot, om det är det du menar. Embryot är för litet för att se med ögat. En droppe blod från dig eller det pratas ju om nidblödning också, har aldrig upplevt det själv.
  • AndraSladdis
    Always choklad skrev 2022-10-25 06:15:15 följande:
    Ja är väl förmodligen jag som nojjar men den är ju innesluten i en vätska som skjuts in så att säga. Är nog mest hjärnspöken, dålig ruvare..
    Jag tror inte det finns någon som är bra ruvare, det vore ju omänskligt. Men tiden går framåt fast det känns som att den går sakta, och snart hoppas jag att du har ett efterlängtat pluss!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021