• Dhalia

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Onemore2018 skrev 2021-03-01 13:16:33 följande:

    Ruvardag 6 och jag mår sååå illa. Jag är dum dum dum som gjorde ett tidigt test, negativt. Hade faktiskt inte väntat mig annat. Men jag mår så dåligt av dessa lutinus, förra gången mådde jag inte alls så här. Förra gången var det färsk återföring på 3 e dagen tror jag och då mådde jag inte så här. Får knappt i mig mat heller, är inte alls hungrig. Jag gillar inte dessa lutinus ????


    Oj usch då :( men alldeles för tidigt att testa. Minns ja mådde illa redan efter några dagar med sprutor fram till testdagen. Ringde du kliniken om illamåendet eller är de hanterbart kanske?
  • Dhalia
    Onemore2018 skrev 2021-03-03 08:26:48 följande:

    Det här var sista ägget i frysen, vi har 2 plock kvar. Men hur ska man orka ????


    Ni kommer orka de finns bara en väg och de att kämpa på. Till slut lyckas man! Men ja vet hur nedslagen man blir. Vid ett försök fick vi varken något tillbaks eller till frys. Innan vi ens började med IVF tänkte vi 3 försök är mycket och får man till frys så blir de hur många insättningar som helst men tyvärr blev de aldrig så för oss nu gör vi vårt 4e IVF dvs 4e äggplock. Helt plötsligt så var 3 försök ganska lite. Men efter man sörjt lite så kommer hoppet tillbaks igen och man fokuserar på nästa tag :) sen eftersom ni fick en del till frysen första gången så bådar det ganska bra inför nästa IVF så tänk så:)
  • Dhalia
    Dibella skrev 2021-03-03 15:51:55 följande:

    Utav 4 blåsor blev det 3 ägg, ett var omoget, så 2 befruktades (microinj.). Ett fick jag åter idag och ett odlas vidare och får hoppas att det kan frysas in! Får veta på måndag vad som händer med de som de odlar vidare.

    Ändå helt okej resultat i slutändan kanske, så nu kommer väntan och allt cyclogest gegg :)


    Spännnande, håller tummarna :) kunde ni välja att sätta in två eftersom det blev så få eller är det första IVF ni gör?
  • Dhalia
    Iväntanpåivf skrev 2021-03-05 13:30:05 följande:

    22 ägg fick de ut idag. :)

    Gjorde rejält ont men fick lite mer morfin efter en stund och det gick ändå rätt fort.

    Nu får jag vänta en hel vecka för att få reda på hur många som klarar sig till frysen. Tydligen informerar de inte kontinuerligt om allt ska frysas. Känns lite väl länge att vänta tycker jag.

    Hoppas nu att så många som möjligt befruktas och klarar sig. Blir ingen isci utan bara vanlig ivf.

    Skönt att det är avklarat.


    Låter ju riktigt bra hoppas de blir många fina befruktade ägg :) ja de lite jobbigt att vänta på de där brevet. Hoppas de ska gå bra för er!
  • Dhalia
    Onemore2018 skrev 2021-03-05 11:12:41 följande:

    Då blev denna sköna fredag en helvetes fredag. Jag vill bara skrika och vara arg, gråta. Fick världens värk i magen och gick på toaletten. BLÖDER BIG TIME! kul på ruvdag 10. Tack för den.. med klumpar. Inga ägg kvar i frysen och två plock kvar. Kommer det ens att bli något???? om det inte funkar med färskåterinföring och fryst vad gör man då? Det är så hopplöst och jag blir så besviken på mig själv. Det är mitt fel :( sambon har ju jädrans rackare som simmar men jag jag som har barn sedan tidigare kan inte ens bli gravid med honom varke på naturligt eller ivf sätt. Dumma p spruta. Dumma förhoppningar. Dumma lutinus som lurat mig...

    Sist blev det 8 ägg, 4 befruktade 1 till frysen och 1 färsk återinföring.

    Förlåt för jobbigt inlägg men jag går under ???? jag hsde bara velat ha ett plus på stickan och skrivit på magen hej pappa vi ses om 9 månader.

    Det gör ont i hela mig att vi kan inte få barn tillsammans och hans längtan är så stor och det är fel på mig????


    Gör ont att läsa man känner igen sig, hade också velat överraska på något roligt sätt men blir inte så alls:( finns stor chans att ni ska lyckas på dessa 3 försök. Får sörja nu sedan tar ni nya tag :(
  • Dhalia
    MoonK skrev 2021-03-05 16:52:40 följande:

    Så tråkigt att höra!! Nästa gång går det vägen ska du se!

    Kämpa på!

    Jag hade testdag idag, hade fått 2 ägg återförda och fick ett väldigt väldigt vagt sträck som antagligen är ett negativt resultat. Jag önskar att jag åtminstone kände nåt, att jag grät och bröt ihop men jag är bara tom, besviken och tom.

    Detta var tredje ivf cykeln och 1 frysåterföring. Har en i frysen och en behandling kvar på Sahlgrenska då min första var privat. Hoppas verkligen att vi lyckas en vacker dag.

    Mitt tålamod börjar däremot ta slut gentemot vänner som skickar bilder och klipp på deras barn heeeeeeela tiden! Non-stop dygnet runt. Dem skickar inlägg på familjer med 7 barn osv. Jag blir bombarderad med såna saker hela tiden. Förstår att de lever i sin underbara mammabubbla och jag unnar dem varje sekund av det. Blir bara lite för mycket ibland. Speciellt när man kämpat så länge och önskar att man var en av dem.


    Så tråkigt :( såg du någonting alls? Testa kanske med cb early. gjorde ni nu senast på Sahlgrenska där dem satte in två?

    Jag undviker mycket sociala medier pga att folk bara lägger upp så myxket kring deras barn. Tycker de blir för jobbigt.

    Jag ska också sätta in två är tanken om allt går bra, ska ha äggplock på måndag och bad idag om 2 st på ultraljudet. Fick dålig magkänsla och kände bara de nog bäst att vi får två tillbaks. Vi har fått 1 till frys på 3 äggplock, detta blir ju mitt fjärde äggplock.
  • Dhalia
    MoonK skrev 2021-03-05 19:12:04 följande:

    Hej! Jag använde cb early och det var ett väldigt ljust sträck. Jag ska testa imorgon igen innan jag slutar med Lutinus.

    Ja precis, det var på Sahlgrenska och jag fick två ägg återfört. Nu har vi en i frysen men jag kommer nog starta en ny behandling och spara den om det går.

    Det var mitt tredje äggplock och har sista kvar på Sahlgrenska nu.

    Problemet är att folk skickar bilder på snapchat så det är lite svårare att undvika dem :(

    Lycka till på måndag och njut av helgen!


    Okej men då låter de som de tog sig ändå? Annars skulle du inte sett något alls väl? Jag hade också jätteeeesvagt på testdagen med vanlig testkasett som jag fick av dem. Blev starkare senare. Vilken ruvardag blir det ? Då hade jag testdag 16 dagar efter äggplock.
  • Dhalia
    Inalina skrev 2021-03-06 13:16:42 följande:

    Åh idag ringde de och sa att nu hade 5 stycken börjat dela sig som de skulle!!

    Så någon var väl lite långsam i starten men det var ju så positivt det kunde vara ändå! Hoppas hoppas de fortsätter fint nu till på tisdag. Drömmen vore att få ha 2 blastocyster efter den här behandlingen, men får jag en tillbaka på tisdag är jag också tacksam givetvis!


    Vilka bra nyheter. Håller tummarna för dem små :)
  • Dhalia
    Katizi80 skrev 2021-03-06 23:32:19 följande:

    Hej alla! Ny här. Jag satte in en 5-dagars blastocyst idag och känner att det kommer bli en lång väntan. Testdag 17/3.. detta ör min tredje ivf, bytte till menopur + bemfola. Fick bättre resultat än när jag bara körde med gonal f..


    Hej, spännande. Bytte också till Menopur bara på min 3e IVF gick bättre då jmf med gonal f. Nu kör jag igen Menopur och äggplock imorgon.
  • Dhalia
    Inalina skrev 2021-03-08 09:04:40 följande:

    Åh gud fick hjärtat i halsgropen nyss då de faktiskt ringde mig från kliniken precis nu, men för att ändra tiden till 11:45 i morgon istället! puh att de inte ville nåt annat!


    Haha ja fy så orolig man blir när dem ringer. Ja fick ju själv ett missat samtal i fredags efter ultraljudet orolig nu att dem ska säga att vi inte ska få två tillbaks :O
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021