• smulis85

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Så nu är även jag ruvare på en 5 dagars blastocyst som har börjat kläckas :) hoppas hoppas hoppas på ett fint plus på testdagens 22/10. Har även chans att få ett till frysen men de ville odla den till imorgon och så får vi ett brev om de går att frysa ner den.

  • smulis85
    SilverDarling skrev 2021-10-09 13:50:36 följande:

    Tack! Vi fick ut 7 ägg, varav 4 blev befruktade, varav ett var ett riktigt guldägg sa dom (!) vilket vi återförde idag. Så nu är de bara att vänta å se  nästa vecka får vi veta om något går till frys eller ej, de odlar tydligen i 6 dagar.


    Va härligt med återföring då ligger vi lika! Hade också återföring idag :) var så nervös innan att de skulle ringa och säga att ingen hade klart sig? nu hoppas vi på plus! Vilken testdag fick du?
  • smulis85
    SilverDarling skrev 2021-10-09 17:44:58 följande:

    Dom sa att jag skulle testa om två veckor, så då blir det den 23/10! Du? 


    Den 22/10 fick jag de är väll för att jag ska kunna ringa kliniken samma dag.
    Amelia84 skrev 2021-10-09 17:44:04 följande:

    Åh så spännande <3 hoppas att ni får till frysen också! Kommer du vänta till testdag eller blir det tjuvtest :)


    Tack! Hehe ja de är stora frågan har inte så bra tålamod så om jag kommer känna massa illamående och sånt kommer jag nog testa tidigare.
  • smulis85
    Always choklad skrev 2021-10-12 21:30:15 följande:

    123 på det 4 ska det ske! På det 5 gäller de på de 6 smäller det!! Hoppas på 6 gången gillt nu. Sista FET med Landstinget. Håller tummar och tår för vårt lag. Beräknad återföring 1-2 veckan i november. Om typ en månad alltså. Blir styrd cykel och hela konkarongen. Har inte jättemycket hopp men hoppas såååå innerligt det går, försöker dock skruva ned mina förväntningar om utifall det går åt skogen.. Bara vänta på mensen då


    Håller alla tummar och tår för dig!!!
  • smulis85
    Dibella skrev 2021-10-13 12:55:33 följande:

    Hej vännen!

    Jo jag fick precis reda på att, utav de 3 embryos vi nu fick efter ÄP, så gick de andra två till frysen?! Helt sjukt vilken bra omgång jag fick denna gången gällande embryoutveckling tydligen. Så idag är en bra dag! Men annars så pendlar jag väldigt mycket, vill bara få testa så snart som möjligt, samtidigt som jag bara vill förtränga allt och leva i förnekelse. Så jag har ingen konkret testdag satt för mig själv än, men troligtvis på söndag eller mån/tis. För mens kommer troligtvis ons/tors! Men idag är ju embryot förhoppningsvis på sin 8e dag och kanske fäst/fäster, så går runt och känner efter :) men känner inget särskilt såklart.

    Snart är du igång igen då! Fy för sprutan dock, men hoppas det kommer gå bra och du hittar någon som kan hjälpa dig med den, antar en professionell måste göra det? Låter som ett vettigt alternativt att bila och ta in på hotell, så slipper ni all stress kring det (eller lite mindre förhoppningsvis iallafall) och så hoppas vi på att färska simmare ger bättre resultat!

    Skönt med semester, hoppas ni får det riktigt gott! 


    Wow 2 till frysen va härligt!!! Ska också testa på söndag om jag vågar ;) väntar på posten om vi fått nått till frysen hoppas att de kommer snart så man får veta. Tänker att de kanske inte känns för jobbigt om detta inte funkar om man vet att man har en chans till i frysen.
  • smulis85
    Estelle011 skrev 2021-10-13 13:14:20 följande:

    Nu är jag tillbaka från ultraljudet och allt såg bra ut. Hjärtat tickar  Nu vågar man tro att det blir en bebis i maj! Känns overkligt att ens skriva det. Ta hand om er och stort lycka till. Ni är verkligen fantastisk support i denna processen! 


    Vad härligt!! Stort grattis! Den milstolpen är skön att få komma till!
  • smulis85
    Dibella skrev 2021-10-13 14:09:03 följande:

    Verkligen! Vilken dag blir det för dig på söndag?

    Orkade faktiskt inte vänta på posten, känns som det kan ta en hel evighet, så ringde faktiskt in och frågade haha. Känns verkligen gott att ev. ha i frysen att se fram emot om detta inte skulle gå vägen. Håller tummarna för att du får samma besked 

     

    Ja ens oro vet man aldrig är befogad eller ej, för varje gång är verkligen inte den andra lik, att det kan vara sån skillnad från gång till gång. Hade vart så gott om vi lyckades nu och hade kvar i frysen, dream come true verkligen. Sen kanske det inte blir något alls ändå såklart men lite hopp inger det ändå!

    Hoppas att det löser sig med sprutan (och ett emlaplåster denna gång). Känns som det alltid är något inplanerat i tät anslutning med ens IVF eller sjukdom  hoppas det flyter på ändå och du får din återföring som planerat  men nu får du njuta av semestern och lägga det åt sidan, hoppas ni kommer få massa sol!


    Hehe nä de sa faktiskt uttrycksfullt att jag inte fick ringa och fråga de, då de är många som behöver ringa in nu då det varit stängt mycket på kliniken under coronan. Jag kommer vara på rd8 då med min 5 dagars. Du då?
  • smulis85
    Dibella skrev 2021-10-13 15:12:40 följande:

    Förståeligt visserligen, hoppas brevet kommer snabbt! På min förra klinik så ringde de alltid samma dag de visste om det blev något till frys eller inte, tyckte jag var skönt.

    Jag kommer vara på RD 9 på söndag med tvådagars, lite tidigt för mig att testa, men köpt på mig "testa tidigt" tester, så kanske chansar ändå. Min mens kommer alltid som en klocka, trots stimulerad cykel och lutinus så vågar inte chansa med att vänta. För dig blir det nog ganska lagom strax innan "bim"  


    Ja de är faktiskt min BIM dag. Men nu börjar jag tvivla väldigt mycket känns som jag tyvärr ska börja blöda när som helst :( så ont i magen :(
  • smulis85

    Okej jag är så nervös nu. Såg ett supersvagt streck på babyplan testa tidigt som inte går att ta kort på så tog ett nytt några timmar senare RFSU testa tidigt som jag aldrig fått nått spökstreck på och då har jag gjort många gravtest under åren. Ser väldigt tydligt ett svagt rosa streck i verkligheten inte riktigt lika tydligt på bild haha. Vad tror ni kan jag vara gravid? Rd5 med ett 5 dagars embryo.

  • smulis85
    Always choklad skrev 2021-10-15 00:31:07 följande:

    Hej ingen expert, ser lite ut som ett streck på bild 2 det håller jag med om men dag 5, det tror jag är lite tidigt ännu har hört att ovitrellen man har i kroppen kan spöka till det så tidigt..Vänta kanske till dag 8 eller så och testa på nytt..Är säkert andra här i tråden som kan komma med vägledning

    När har du testdag?


    Testdag nästa vecka på fredag börjar tro att de är ovitrellen som spökar fastän de gått 12 dagar efter den. testade i morse igen men med ett inte så känsligt test och de var negativt :(
  • smulis85

    Negativt på testet idag också så kan räkna med att jag är ute tycker jag. Är helt säker på att jag inte är gravid och tror säkert mensen kommer komma imorgon eller måndag.

  • smulis85
    Smilla93 skrev 2021-10-16 10:18:59 följande:

    Jag tycker inte att du ska ge upp hoppet, det är väldigt tidigt än att testa. Jag hat gjort två återföranden och inte testat förrän dagen innan testdag och vid mitt senaste återförande fick jag ett extremt svagt streck på RD 12 alltså dagen innan testdag.. Några dagar efter hade det ökat i styrka och nu är jag i vecka 10 om allt är som det ska där inne! Så ge inte upp hoppet!! <3


    Tack för peppen och härligt att höra lyckliga slut :) men varje gång jag varit gravid (3gånger) har jag vetat redan innan positivt test att jag varit gravid och aldrig plussar senare än äl+12 vilket borde vara idag.
  • smulis85
    Smilla93 skrev 2021-10-16 13:03:13 följande:

    Jag har också varit gravid tidigare (spontant) och fick då jätte starkt plus drygt en vecka efter äl och nu supersvagt på äl + 17. Förra gången jag va gravid (slutade i missfall) fick jag symptom direkt efter att det borde ha fäst i livmodern och denna graviditeten fick jag inte förrän i symptom förrän i vecka 8 så det kan nog variera.. Var helt säker på att jag inte var gravid också nu, men gjorde vul i V 6 + 3 och då fanns en liten rackare. Så jag tycker som sagt att du absolut inte ska ge upp hoppet!


    Ja allt kan nog hända men tror inte oddsen är på min sida dess utom kom de blod på staven nu vid lunch när jag satte in min lutinus så en blödning på G tror jag. Tack för peppen dock de uppskattas <3
  • smulis85
    Camii80 skrev 2021-10-16 13:58:58 följande:

    Hej allihopa

    Har varit frånvarande från forumet sedan april då jag fick mitt missfall och även 2 misslyckade FET efter det. Det har tagit lite hårdare än väntat och, som många här inne känner, så är hela processen utmattande. På ett eller ett annat sätt.

    Vi startade, återigen, en omgång med hormonsprutor i mitten på september och min kropp ville verkligen inte hänga med. Äggen utvecklades inte snabbt nog så jag fick ta Gonal-F i 14 dagar, varav tillsammans med Fyremadel i 10 dagar av de. Jag blev helt blå på magen av Fyremadelen och kan säga att jag var riktigt less på att ta dessa sketna sprutor. Fick gå på fler kontroller och mådde dåligt eftersom det inte såg så positivt ut. Vi fick iaf ut 5 ägg (färre än de andra gångerna) varav en blev återinsatt två dagar senare (inte heller hänt då jag bara fått blastisar förut). Vi fick inga till frysen så jag blev relativt nerstämd då chanserna förut, med fler äggblåsor och fler embryon till frysen, inte heller har gått vägen. Hela den här omgången känns helt tvärtemot de andra gångerna.

    Igår tog jag iaf ett gravtest som visade ett svagt plus.Jag har ju gjort det här förut men ändå känner man sig så sjukt osäker varje gång man räknar dagar fram och tillbaka :) Igår var det alltså 13 dagar sedan Ovitrelle, 11 dagar sedan äggplock, 9 dagar sedan insättning (RD9) med en tvådagars. Officiell testdag 25.10. Förväntad mens om 3 dagar och tog ett gravtest med ultratidig detektion. Frågan är då - kan jag lita på testet eller är jag för tidigt ute och bara ska ha is i magen?


    Tror jag vågar säga grattis!!! Helt klart för starkt streck för att vara ovitrelle så här sent! <3 vad glad jag blir för din skull du ger mig hopp för framtiden!
  • smulis85

    Jaha hade testdag igår och som jag viste var det negativt. Ringde kliniken och de sa att jag skulle ringa vid nästa mens. Blir lite förbryllad får man inget möte med läkaren för att se hur vi ska reglera doser och sådant då vi inte fick ut så många ägg som de förvänta sig? De sa också att de inte var säkert att de kunde ta in oss i november vid nästa mens :( Känns så jobbigt att alltid behöva vänta på behandlingen också och inte få veta på en gång när man får starta igen :( tänker att december kommer gå bort också så då kanske vi inte får göra nått förens nästa år!!!

  • smulis85

    Hej tjejer!

    Ett tag sen jag skrev nu väntar på mensen efter min misslyckade ivf förra månaden men har fått detta resultat idag?. Men är så rädd att de ska vara ett spökstreck eller att mensen kommer komma är bara på äl+12 idag. Har sån mensvärk!!

  • smulis85

    [quote=81489042][quote-nick]Mina pojkar 2 skrev 2021-11-14 11:01:09 följande:[/quote-nick][/quote]

    Ja på vanligt sätt månaden efter ivf försöket

  • smulis85

    Hej!

    Mitt cb test var antingen fel på eller så har jag fått en kemisk graviditet för igår kväll fick jag ett knappt synbart plus inom tiden men vart tydligt efter en halvtimme. men i morse var de helt blankt och nu kom mensen. :( Så imorgon ska jag ringa kliniken för att se om jag får starta nästa ivf

  • smulis85
    Lewaize skrev 2021-11-15 07:45:40 följande:

    Fina nyheter! I lördags på RD9 plussade jag med min 3dagars <3

    Däremot klarade sig inte våra 2 andra ägg nedfrysningen :/ känns skit men vi är så glada för den lille som växer i mig nu! Har testdag på onsdag 17/11 så vi vårdar inte riktigt hopps för mycket förens det är plus även då :P Vi önskar innerligt att den vill stanna kvar hela vägen till juli <3


    Grattis!! Så fint plus :)
  • smulis85
    Kronärtskocka skrev 2021-11-19 16:42:15 följande:

    Citatet ovan från Mina pojkar 2. Blev visst lite knasigt där?

    Chislin: Spännande! Hoppas du får må bra och att det kommer ett plus framöver!

    Ja, kanske en cykel som inte var redo. Hoppas du snart får blödningen och kan räkna ned till nästa cykel isf. Hoppas januari 2022 blir månaden för dig! ( Det är tungt och en får välja bort eller avfölja folk. Var rädd om dig!)

    Har denna vecka varit på ultraljud och hade då åtta folliklar i bra storlek och en mindre. Vid uttaget fann de åtta ägg. Det gick bra även denna gång som tur var. Jag har inte så ont av det så det är skönt. Mest det psykiska som är slitigt. Vemodet över att det är sista chansen för mina ägg. Svullen och förstoppad men annars fysiskt ok. Av åtta ägg var sex mogna och de gjorde de icsi på. Tre blev befruktade och idag fick jag tillbaka ett embryo av toppkvalitet och de andra två fortsätter de odla. Är glad över att ha fått en sista chans och att det även denna gång blev ett embryo av bästa kvalité. ( Har hittills aldrig fått till frysen så det tror jag inte jag får nu heller.) Hoppas nu verkligen detta tar sig!


    Håller tummarna för dig med guld ägget! <3
    chislin skrev 2021-11-19 07:12:39 följande:

    Hej alla!

    Jag gjorde igår min första FET på en 3-dagars och ska fortsätta med både Zumenon och Cyklogest ett par veckor minst (stimulerad cykel). Nu börjar det olidliga väntan?. Har TD om två veckor.

    Hur tidigt har ni som plussat fått symptom?


    Håller tummarna att ägget fäster och gror! Alltid spännande med att riva men olidligt att vänta på besked!
    Mina pojkar 2 skrev 2021-11-19 09:40:43 följande:

    Oj du hade väldigt olika resultat för varje äggplock. Ja det verkar vara mer som ett test första omgången. Jag frågade om det kan vara så att jag redan hunnit haft ägglossning då så många var tomma, så kunde det vara sa hon. Blev tyvärr ingen insättningen på mig då lilla embryot ej klarat sig.

    Nästa behandling blir i januari då får dom se vilken behandling som är bättre för mig. Nu skulle jag visst få en blödning om 1-2 veckor som inte är riktig mens. Kan man ha egen ägglossning mellan ivf behandling?


    Tråkigt att höra att de inte blev nån insättning för dig. <3 ska också göra nästa behandling i Januari då kan vi följas åt! :) egentligen skulle jag börja denna vecka men på grund av miss från läkaren kunde jag inte få ut mina sprutor från apoteket så det sket sig. De har dock lovat att jag ska bli prioriterad i Januari pga missen. Liten tröst..
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021