• Krizty88

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Inalina skrev 2021-04-30 13:50:04 följande:

    Tack ja tror alla tummar som finns kan behövas för min del i alla fall ;)de sa att vi också kunde ha väntat till lördag för att se om någon klarar sig till blastocyst-stadiet men jag kände ändå att lika bra den får sättas in direkt.. litar ändå mer på min livmoder än deras labb.. 

    snart är väl du igång med, om ett par veckor? Ni fick väl 2 eller 3 fina till frysen?


    Samma här, många tummar behövs. Mensvärken blir mer och mer ihållande och svår att ignorera. ?Borde? få mens i morgon om min kropp följer sin vanliga punktlighet. Suck.
  • Krizty88

    Heeej!

    Vad skönt med något till frysen Dibella.

    Bävar för att behöva göra långa protokollet varje gång nu bara för att det gick bättre än korta för mig. Tiden bara går.

    Är på RD 12 idag med min tvådagars. Har lite lätt mensvärk som kommer och går. Haft så egentligen sedan i onsdags. Blir deppig och säker på att mensen ska braka loss. Sen försvinner det och inget händer och hoppet stiger lite igen. Så håller det på så, upp och ner. Har inte officiell testdag förrän om en vecka!! Ruvardag 19! Känns väldigt sent.

    Hoppas på en bra vecka för alla!

  • Krizty88
    Jenzia skrev 2021-05-03 12:47:54 följande:

    Du kommer inte testa för TD? Annars tror jag att du kan testa när som helst nu, iaf med morgonurin. Dhalia fick ju plus på RD9 med sin tvådagars.

    Mensvärk som kommer och går kan ju vara symptom på graviditet också Kan också vara lutinus (fick jag erfara med ET i mars). Håller tummarna stenhårt för ett plus iaf!!


    Tack snälla!!

    Jo jag kommer ha svårt att vänta in testdag känner jag. Just pga värken som kommit och gått lite har jag tänkt att det känts onödigt att testa för att mensen säkert kommer att berätta för mig hur det gick snart ändå. Men nu när det gått flera dagar och det faktiskt inte kommit igång så blir man klart mer sugen på ett test snart.... känns osannolikt att det skulle ha funkat, men testar nog om ett par dag om det fortfarande behövs :)
  • Krizty88
    Dibella skrev 2021-05-03 13:08:45 följande:

    Ja, det får man nog vara nöjd med ändå. De andra hade inte blivit blastocyster men hade även fragmentering? Vet inte riktigt vad det innebär, får läsa på.

    Fortfarande inget samtal?Tack! Verkligen skönt att de blev något, inger också lite hopp om att den 2 dagars vi fick kanske också fortfarande lever.

    Mensvärk kan ju vara ett positivt tecken! När har du tänkt testa? Eller inväntar du officiell dag? Du kan nog testa när som såhär långt in i ruvardagarna. Håller tummarna att värken är livmodern som växer :)


    Tack!!! Kommer nog få svårt att hålla mig till testdag. Ger det nog ett par dagar till så får vi se om mensen avslöjar resultatet innan eller ej.
  • Krizty88
    Inalina skrev 2021-05-03 14:20:27 följande:

    RD 12 låter lovande tycker jag, måste ju vara BIM nu i vanliga fall då? eller har du väldigt lång cykel? hehe ja låter som en galet sen testdag, men kör när du är redo, vi alla väntar med spänning !!! 


    Jag har en ganska kort cykel i vanliga fall, brukar som en klocka få mens 12 dagar efter ägglossning. Så om kroppen uppfattar äggplocket som ägglossning borde det ha varit i lördags. Men när jag fick avbryta första behandlingen fick jag inte mens sen på 4 veckor så vet inte hur känslig jag är för att man varit inne och meckat med hormoner och även nu fyller på med progesteron. :)
  • Krizty88
    Inalina skrev 2021-05-04 11:17:37 följande:

    ja jag håller ju med om den känslomässiga bergochdalbanan i den här processen.. vad jag förstått kan det vara bra att veta om embryot ändå fäste innan man får mens, därför försöker jag alltid testa innan BIM.

    då kan de exempelvis sia om att det kanske var ett livsdugligt embryo som kroppen av någon anledning stötte bort om det blir ett tidigt mf, och då kan man få medicinering mot det nästa gång. 

    men ja balansen är sköt mellan hopp och förtvivlan och så länge mensen inte är här tycker jag vi fokuserar på hoppet 


    Aha intressant, känns eventuellt som det kan vara annorlunda i Sverige där det inte känns så vanligt att man går utanför några standardramar för behandling. Tar till mig det du skriver, så länge mensen inte är här fokuserar vi på hoppet! :)
  • Krizty88
    Dibella skrev 2021-05-05 08:56:32 följande:

    Känns som jag inbillar mig, min sambo ser inget sträck haha. Men ni ser det iallafall. Helt galet om det faktiskt är ett riktigt sträck, tack 

     

    Hoppas så det inte bara är efterdyningar av ovitrellen, men hoppas den är ute. Nej jag jobbar hemifrån idag-fre, så tog modet till mig och tänkte jag inte skulle bli lika heartbroken med ett minus idag, som ett minus till helgen. Håller tummarna för dig 


    Men wow vad spännande, ser absolut ett sträck. Brukar inte kunna göra det i sådana här forum när folk lägger upp tomma test och alla ändå ser haha, men det här syns absolut! Ovitrellen säger väl folk kan sitta i 10 dagar, men osäker på om den gör det. Jag fick jätteont i brösten när jag hade tagit min ovitrell och efter 10 dagar försvann det, så tänkte att det kanske hängde ihop. Men jag håller tummarna för dig! Det ser fint ut!
  • Krizty88
    Inalina skrev 2021-05-05 08:14:43 följande:

    Jo det är ju inte säkert att kliniken ser det så givetvis, utan kör med 'bad luck' förklaringen. men finns det något litet man kan justera till nästa gång och man har lite belägg för det så tycker jag man ska försöka prata med läkarna. 

    Men nu är jag nyfiken hur det går för dig, ingen mens i sikte?? och inget test ännu??heja heja!!!


    Ja det har du rätt i!

    Ingen mens och inget test än faktiskt.... idag har jag en lite diffus känsla i magen. Kanske inte riktigt mensvärk men magen känns trött haha, uppkörd typ. Orolig. Känns som det skulle kunna vara en upptakt till mens. Men vi får se. OM jag inte får mens idag blir det nog ett test i morgon.
  • Krizty88
    Inalina skrev 2021-05-05 10:22:29 följande:

    åh herregud så dålig bilden blev ser jag nu, fattar om ni andra inte ser ett skit haha! får ta nytt i morgon helt enkelt ;)


    Haha jo men det där syns faktiskt också!! Galet.

    Håller tummarna!
  • Krizty88
    Inalina skrev 2021-05-05 13:34:47 följande:

    tack snälla ja jag vet att alla hoppas för varandras skull här inne och förhoppningsvis så smittar det av sig på testerna med ;) jag fick tag i bruksanvisningen på mitt test nu där det stod, 'ser du inget efter 5 min så vänta 5 min till' haha, vore ju taskigt om de då menar att man kan få ett spökstreck då  ja jag börjar också bli nervös inför i morgon, kan ju dock inte påverka något (tyvärr) så får sitta lugnt i båten..

    jag känner väl ingenting denna gången direkt, men nu med min enorma dos av progesteron som jag tar borde jag ju vara ett vrak förmodligen, känner mig mest svettig


    Haha vilken hoppfull instruktion!

    Jag hoppas också att den här positiva morgonen smittar av sig på allas test, och att jag ska ta mod till mig att testa. Borde väl bara riva av plåstret i morgon om inget händer innan dess. Då är jag på RD 15. Är nog bara rädd för ett minus och att jag då ska ångra att jag inte tog mig igenom jobbveckan och levde på hoppet lite till.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021