Inlägg från: Kassadin |Visa alla inlägg
  • Kassadin

    Autism, asperger, adhd

    Hej på er jag lever ett väldigt svårt liv, jag kan inte utbilda mig i något då min hjärna inte tillåter de, mediciner hjälper ej. Jag kan inte jobba tillräckligt snabbt alla kollegor hatar mig på ett nytt jobb då jag inte har social kompetens. Nu har jag noll kronor o får inga pengar på något håll. Ska de vara så att jag inte ens kan äta o kommer vräkas om någon månad ifall jag inte kan betala hyran, innan har jag fått ersättning från akassan som man får om man deltar i ett arbetsmarknadsprogram. Vad kan jag göra nu?

  • Svar på tråden Autism, asperger, adhd
  • Kassadin

    Det låter spännande, Vad är det du skriver? Är de podcast där du pratar om saker du tycker om? Jag har jobbat på samhall i 2 år innan och jag var konstant trött jag var tvungen att sätta mig ner hela tiden vilket resulterade att jag fick sparken från de jobbet och alla andra jobb, det är som om min hjärna ger upp direkt.

  • Kassadin
    Litenmenhård skrev 2020-12-28 09:33:02 följande:
    Jag skriver allt möjligt. Allt jag kommer på. Jag pratar om filosofiska saker i min podcast, som kärlek, vänskap och så vidare.

    Det känner jag igen. Många förstår inte hur svårt det kan vara för en med både ADHD och Asperger. Det gäller att hitta något man klarar av och trivs med, vilket inte är så lätt.
    Hur gick du tillväga? Finns det bidrag att få för mig som har dessa svårigheter? Vart tycke du jag ska börja?
Svar på tråden Autism, asperger, adhd