Inlägg från: Anonym (Juli) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Juli)

    Graviditet slutet av 2021

    Crazzy skrev 2021-04-05 08:43:02 följande:

    Åh vad roligt, hoppas verkligen att den är punktlig och beskedlig!

    Vilken härligt mening det var att läsa, det är ju inte alls lång tid tills dess! <3 Vi kommer att dra igång i juli tror jag. Det blir lite tidigare än tänkt, men eftersom vi ska försöka oss på en flicka och ha sex så långt ifrån ÄL så vill vi säkra upp och börja lite tidigare! Enligt min app är ÄL runt mitten på juli, känns inte alls så långt bort nu


    Svarar på båda här tänker jag. Ja vi har helt klart fått mer sol. Igår var en fantastisk dag då vi var ute typ hela dagen och byggde i trädgården. Riktigt skönt. Men att sen vakna upp till snö idag och mycket dessutom var inte riktigt lika kul.

    Nej gud det är ju typ i morgon känns det som samtidigt som man vill komma igång på en gång haha. Får man en flicka då menar du? Vi hade sex precis varje dag hela perioden och fick en flicka. Trodde det var slumpen som avgjorde.

    När det var mars så längtade man bara till april för att få lite finväder men nu längtar man ju bara till maj hahaha. Hoppas april går lika snabbt som mars. För nu behöver jag verkligen sommar.
  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-04-06 19:18:27 följande:

    Nej fy fan, jag ville lägga mig ner och grina när snön bara fortsatte komma!

    Haha exakt, tiden har ändå gått galet fort - trots att jag har kollat beräknad ÄL och BIM för startmånaden typ 17 gånger :'D.

    Det finns lite lösryckta idéer, grundade i vetenskap men knappast vetenskapliga, om att sex långt ifrån ÄL ska öka chansen för flicka eftersom x-spermierna lever längre men är långsamma. Detta i motsats till y-spermierna som är snabba men mindre tåliga. Sen ska det tydligen hjälpa att äta magnesium- och kalciumrik kost för flicka, natrium och kalium för pojke.

    Så vi tänker att det knappast skadar att prova dessa sätt, är ju gratis och skadar ju inte . Jag blir glad oavsett kön, men der vore som sagt kul med en flicka!

    Ja, snart är sommaren här <3. Sjukt ändå, det är snart dags!


    Ja ungefär så gör jag också. Önskar att jag kunde ha mens så jag skulle bli beräknad typ 15 april men nej endera 1 april eller 30 april. Haha. Men det blir som det blir.

    Så kul att sitta och drömma lite ju. Och planera.

    Haha men vad roligt. Jag hoppas också på en flicka men har ju en av varje så det spelar ingen större roll. Längtar bara att få vara gravid och känna sparkar nu. Så sjukt mysigt verkligen.
  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-04-09 22:09:57 följande:

    Hej, vad roligt! Vad fick er att bestämma er för just september? Är det åldersskillnaden eller vill ni gärna ha ett sommarbarn? Ska Letrozol hjälpa ägglossningen?

    Det är 1 år och 8 månader mellan min första och tvillingarna, och de beter sig oftare som trillingar än något annat, eftersom de är så tighta...! Med fjärde och sista kommer det förhoppningsvis bli 3.5 och 5 års skillnad.Haha och jag skulle bli beräknad exakt den 15/4 om allt går enligt planerna! För min del spelar det dock ingen större roll, men det vore skönt om barnet inte behövde dela födelsedag med någon annan i familjen. Det kan bli lite knivigt, eftersom vi är två i familjen och flera i släkten som fyller år i april........!

    Du har så rätt, gud vad jag längtat efter magen, sparkarna, få plusset på stickan, se fostret på UL för första gången, ALLT! Eftersom det här blir min sista graviditet tänker jag försöka krama musten ur den, haha!


    Haha så passande. Ja skulle jag vara beräknad mitt I skulle man ju kunna garantera april. Men jag kan gärna ta maj också. Men vi börjar ju försöka I juni och då om det nu skulle ta sig på första så blir det ju mars. Men det går också bra. Känner att jag blir bara tacksam om det faktiskt går alls. Är ju 5 år sedan jag var gravid sist. Så det finns ju inga garantier för något även om jag blev gravid på första försöket sist.

    Ja då är det ju värre. Vi har absolut ingen född i varken april eller maj. En I mars. Däremot är vi typ alla i augusti. Så där håller vi oss långt ifrån. Hahaha.

    Ja gud hela processen alltså. Det är så underbart. Hoppas bara situationen ordnat sig så pappa får vara med mer.
  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-04-26 19:04:37 följande:

    Juni är verkligen så nära nu! Jag är lite ärrad efter att ha fått tvillingarna i januari, så allt annat än mitt i vintern passar mig bra, haha.

    Ja verkligen, jag blir lite ängslig ibland, inför att påbörja försöken i juli. Det finns ju inga garantier för att man ska ha vara färdigvaccinerad tills dess, men jag är inte så sugen på att vänta heller...Då håller jag tummarna för att det gör att allt går snabbare den här gången! Förstår att ni väntar då, så ni inte .


    Ja mitt I vintern är ju ingen hit. Februari var okej men vill inte ha en till i början av februari i sånt fall.

    Nej jag förstår det. Jag blev ju färdigvaccinerad redan i februari så det känns tryggt men jag förstår att det blir svårt för dig. Nu inväntar jag mens i helgen och det blir testet. Håller den sig och kommer i helgen så är den regelbunden. Har ju bara haft en mens sedan spiralen togs ut. Så jag håller tummarna. Känner mig öm i brösten i alla fall.

    Mensen innan första försöket är 29 maj. Så efter den så kör vi. Känns helt galet. Jag hoppas på att vara gravid efter semestern
  • Anonym (Juli)

    Jag var lite nervös nu. Tog ju ut spiralen i mars och sen fick jag ju en mens efter några veckor men nu gick jag som på nålar i dagarna för att se om mensen kom igen nu efter en månad. Det kändes ju viktigare med den andra mensen för att se om den var regelbunden. Och nu idag kom den äntligen. En dag sent men i rimlig tid. 30 dagars cykel verkar jag ha. Så galet skönt. Nu vet jag att kroppen kom igång igen. Så i juni kör vi igång med bebisverkstad. Även mannen är väldigt motiverad. Känns riktigt bra. Hoppas det går snabbt bara. Man är ju väldigt nervös för om det kommer gå eller inte. Så vi får vänta och se och hoppas på det bästa.

  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-05-07 20:45:53 följande:

    Gud vad skönt att allt är igång som det ska! Nu är ju er start jättenära verkligen Jag ska hålla tummarna för er!

    Vi kan ha gjort världens miss å andra sidan, haha. Jag tog ju ur kopparspiralen för ett par veckor sen och i förrgår föll andan på och vi hade sex. Vi körde med dra ut-metoden, men jag hade ägglossning i förrgår eller igår, och vi vet ju att vi är superfertila.... Får hoppas på att det inte fanns något spännande i försatsen, för annars spricker ju planen totalt och så blir det en februaribebis, haha!


    Ja det känns riktigt skönt att den håller sig. Inväntar en till mens som ska komma 31 maj sen är det bara att tuta och köra.

    Ja det kanske inte var helt genomtänkt om ni vill undvika februari. Men det är ju bara att vänta och se så får vi se hur det går. Oavsett skulle det säkert bli bra det med.
  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-05-07 22:47:32 följande:

    Ååååh vad spännande, du måste dela med dig av tester och tankar sen! När är ÄL och BIM för juni?

    Nej verkligen inte, samtidigt är det dels som du säger; Det blir nog bra hur som. Dessutom körde vi på dra ut-metoden som enda skydd (ja jo, jag hör hur smarta vi framstår) innan vi skaffade barn, och det fungerade i 6 år. Tydligen har vissa män spermier i försatsen och andra inte, så det kan vara så enkelt som att min man inte har det. Men vi lär ju märka, heh!


    Självklart gör jag det. ÄL är 15 juni och BIM 29 juni. Känns så nära men ändå så långt borta. Jag vill ju att det tar sig på första för att slippa vänta men jag vill gärna att det tar sig på andra för att få april men jag vill inte skjuta upp det och börja i juli ifall det inte tar sig på första för mars är betydligt bättre än juni/juli. Haha. Ja du ser ju hur velig man är. Helt galet. Men det är väl som sagt bara att köra. Man kan inte bestämma allt.
  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-05-23 22:36:00 följande:

    Snart juni!!

    Haha herregud vad jag känner igen mig i velandet? vi lär börja i juli, men maj-bebis skulle klaffa bäst med mina studier, men jag vill ju ändå att det ska ta sig på första.

    Vi klarade oss den här gången för övrigt (fick mensen som beräknat), men vi får nog vara lite försiktiga framöver?.!


    Haha ja ni får nog vara det.

    Ja mens om en vecka sedan kör vi. Känns helt galet och jag börjar nästan få kalla fötter.

    April skulle helt klart klaffa bäst för oss. Men hoppas ändå det går snabbt
  • Anonym (Juli)

    Jag tror bestämt att det tog sig på första. Även om jag inte vågar hoppa högt innan bim och positivt på det digitala. Men det ser helt klart lovande ut.

  • Anonym (Juli)
    Anonym (Villbligravid) skrev 2021-06-21 09:01:49 följande:

    Hej , spännande hoppar in i denna tråd då vi försöker med vår 3:e .Hoppas de går bra för er alla. När har ni ÄL ? Verkade inte tagit sig nu senast så nya tag i juli ! :)


    Jag hade äl nu 12/6 beräknad mens på lördag. När har du nästa äl?
  • Anonym (Juli)
    Anonym (Villbligravid) skrev 2021-06-21 13:46:40 följande:

    Hur länge har ni försökt ? Hade äl den 16:e hade hoppats på att det skulle ta sig men ingen temp ökning så ganska kört. Någon som testat NC ? Har klickat hem en sån och tänkte testa det nu


    Har inte testat NC men ser att många gör det. Känner av min kropp så bra ändå så har inte känts nödvändigt. Känner min äl jätte tydligt. Tog ut min spiral i mars men har kört kondomer fram till nu så detta var första försöket. Förra barnet kom också till på första.

    Hur länge har ni försökt?
  • Anonym (Juli)
    Crazzy skrev 2021-07-12 11:30:42 följande:

    Åh men gud, GRATTIS! Har haft så fullt upp med barnen och sommarjobbet, så familjeliv har hamnat lite i skymundan..!

    Hur mår du, hur känns det?

    Vi kommer köra på måndag eller tisdag tror jag, så får vi se hur det går för oss


    Haha ja det är mycket ibland.

    Jag mår super. Lite ont i brösten, lite lätt illamående ibland och lite växtvärk. Men i det stora hela jätte bra. Ska på ultraljud 21 juli så får vi se om det är något där inne. Du får hålla tummarna för oss.

    Men så spännande för er. Hoppas det går snabbt
Svar på tråden Graviditet slutet av 2021