Inlägg från: Anonym (Hmm...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm...)

    Sambon vill inte betala underhåll

    Anonym (Jaja) skrev 2020-12-30 00:05:41 följande:

    Din sambo har ett barn som inte ens är ett år och ni väntar redan ett gemensamt? Bra jobbat! Förstår mig inte på vuxna människor som inte har bättre konsekvenstänk än så. Men grattis.


    Håller med. Fruktansvärt bedrövligt! Dessutom har den genomusla farsan valt fel tant som morsa ännu en gång. En häxa som vill få bort hans förstfödda barn för hennes ofödda avkomma.

    Ja ts, låt mamman (eller om det är 2 mammor?) ta hand om barnen så de får en trygg och bra uppväxt. Betala underhållet själv då om farsan vägrar. Du är snart ensamstående morsa själv och kommer ha din unge på halvtid - garanterat! Sen kommer nästa kärleksbarn med nästa ras han hittar.... Suck, bedrövligt som sagt!
  • Anonym (Hmm...)

    Räckte det inte med den förra tråden? Du kommer inte få mer medhåll här. Det är DU som måste dra från den familjen så barnet och pappan kan få lugn och ro och må bra igen!

  • Anonym (Hmm...)
    Anonym (Mhm) skrev 2020-12-30 02:16:46 följande:

    Pappan vill inte betala underhåll för han vill göra roligare saker för pengarna? Som vadå?

    Han har ju i stort sett samma utgifter när han har vv ändå. Barnet måste ju ha kläder och andra förnödenheter även om han bor vv.

    Vad är detta för jäkla rikspucko till pappa du skaffar barn med?


    Det är väl ändå två rikspuckon som valt att yngla av sig.
  • Anonym (Hmm...)

    Jag menade din andra tråd om bonusliv from hell som också handlar om denna stackars lilla 4 åring. Räckte det inte med Den tråden?

  • Anonym (Hmm...)

    Det är fruktansvärt tragiskt att pappan väljer att skaffa en unge till när han inte orkar med/klarar av de barn han redan har. Hoppas verkligen detta blir den sista ungen för hans del.

    Tror inte er relation kommer överleva länge till vilket troligen är det bästa för barnen.

Svar på tråden Sambon vill inte betala underhåll