Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Missed abortion och sjukvårdens sätt att ge hjälp. Så förtvivlad!

    Känner verkligen med dig TS. Bra gjort att åka till akuten när du kände att något var fel! Hur har det gått för dig nu, har du fått någon tidigare tid för att få hjälp eller har missfallet kommit igång?


    Jag har också precis gått igenom ett missfall, men hade mycket rester kvar. Vid kontakt med vården har jag fått så långa väntetider, och när jag ringt till olika vårdgivare pga oro så har jag bara fått höra att allt låter normalt, fast min känsla varit att det inte alls är normalt. Vid den första kontakten med gynakuten fick jag också riktigt dåligt bemötande. Men nu har jag äntligen fått tid för skrapning på måndag. Jag hoppas det ska gå problemfritt och att jag slipper blöda så länge efteråt. 

    Jag fick också börja med cytotec, tyckte faktiskt inte alls att det var så hemskt att ta tabletterna som jag hade trott. Jag blödde mycket (och klumpar) i omkring 5 timmar, sen var det över för mig. Smärtan var absolut uthärdlig, med värktabletter kändes det i stort sett inget. Hoppas det kan lugna dig lite, tabletterna verkar ju räcka som behandling för de allra flesta och är ett naturligt sätt för kroppen att få ut allt.


    Känner samma rädsla och oro som dig för att försöka igen, är orolig för att behöva gå igenom fler missfall. Samtidigt ser jag inget alternativ till att försöka igen och hoppas på det bästa.

  • Anonym (L)
    Undrandee skrev 2021-01-06 16:42:37 följande:

    Så ledsen för din skull! <3

    Jag har ett x i bukhålan plus 2 missed abortions i bagaget så jag vet det känns otröstligt vännen. Har tyvärr också dålig erfarenhet av vården hur dom hanterat mina MA Fick gå igenom 2 skrapningar och en totalt misslyckad Cytotec behandling innan mitt senaste MA var borta, vilket tog ca 2-3 månader och satt sina spår i mig :(

    Nu försöker vi igen, 3 försöket men jag är så rädd för flera ma/mf!


    Oj vad plågsamt med flera skrapningar. Beklagar det du fått gå igenom! Fick du någon förklaring till att du behövde skrapas flera gånger? Blir lite orolig inför min egen skrapning för jag trodde man kunde förvänta sig att det är över efter en skrapning!
Svar på tråden Missed abortion och sjukvårdens sätt att ge hjälp. Så förtvivlad!