Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Gravid och orolig

    Det där är ju starkt. Helt klart ska du slappna av och tillåta dig glädjas! :) det är svårt att veta exakt hur långt gången man är då ägglossningen kan ha skett senare eller tidigare än det man trodde. Så stirra dig inte blindt på styrkan på strecket när det är så tydligt och fint <3

    Grattis till graviditeten! När är bf, och hur nära blir det mellan barnen då? Kul!

  • Anonym (Anonym)
    R84 skrev 2021-01-06 15:09:39 följande:

    Åh tack!! Nog mest att jag hade velat ha ett såntdär riktigt pangblått streck. Gärna ihop med symptom. Men det är ju fortfarande väldigt tidigt! Försöker slappna av och jag vet ju att det inte finns något jag kan göra mer än att vänta och låta tiden gå.

    Bf blir enligt appen 7 september och då blir det knappt 17 månader mellan barnen. Verkligen inte alls vad vi planerade eller ens kunnat drömma om. Efter alla de här åren hade vi ställt oss in på ett barn och att det nu blev en graviditet som inte ens var ett ordentligt försök är helt sjukt! Så allt annat får lösa sig om det här är ett pyre som bestämmer sig för att stanna.


    Något likande hände några vänner till mig. Kämpade med första barnet i flera år, gav upp och trodde inte de kunde få barn. Plötsligt blev de gravida. Sen blev de plötsligt gravida igen ett litet tag efter första föddes, knappt 2 år mellan dem. Nu har de två fina barn och allt har gått superbra! Nära i ålder kan vara påfrestande, men det kan också vara givande! Det kommer gå bra och barnen kommer ju ha mycket glädje av varandra under uppväxten <3 allt blir inte som man tänkt sig, men det blir oftast bra ändå :)

    Grattis ännu en gång!
Svar på tråden Gravid och orolig