Inlägg från: Jag är bara jag |Visa alla inlägg
  • Jag är bara jag

    Gravid och orolig

    Jodå, uppenbarligen hade ni prickat äl för annars vore du inte gravid. Tungan ute  Det där är i vart fall en av de starkaste gravtesterna jag nånsin sett här på F.l Glad Folk har grattat kvinnor med betydligt svagare test än så. 

    Vad gäller det där med att det tar tid med ett barn och jättesnabbt med ett annat är det inte alldeles ovanligt. Jag vet en som kämpade 10 år med första barnet och sen blev spontant gravid när det barnet endast var 4 månader! Ett annat par gjorde 2-3 IVF:er för att få första och andra barnet kom spontant mindre än 2 år senare. Är man "bara" infertil kan vad som helst hända.
    Jag fick 19 månader mellan mina barn och det gick det med. Tog 10 år med första och när vi hittade rätt medicinkombination kom även lillsyskonet på det enda syskonförsöket vi gjorde med vårt sista embryo. 

    Grattis!! Glad

  • Jag är bara jag

    Jag har tatt hcg-prov i flera graviditeter samma dag och det har skilt mellan 10000 (fast då var det iofs 2), 2000, 1000 och som lägst 361. Så hcg kan skilja helt klart och då kan testen visa olika starkt.

    Nackdelar med barnen tätt... Här var det att den äldsta fick bli stor lite i förtid. Det gick tex inte få till att han sov på dagen längre. Den yngre var hnb:are och tog all tid så jag missade en hel del med den äldre. Men det gick ändå för pappan tog ansvar och var hemma mycket. Åker båda barnen vagn krävs en dubbelvagn eller att man alltid är båda när man ska iväg. Fördelar finns det absolut. Man har allt i färskt minne hur det var med en nyfödd. Man har alla saker och kläder kvar. De som har många år mellan barnen har kanske hunnit ge bort det mesta. Syskonen kan leka ihop på ett annat sätt än de med stor åldersskillnad. Nu när våra är 4 och 2,5 har de stor glädje av varann.

    Det kommer gå bara bra!  {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Gravid och orolig