Inlägg från: Anonym (F) |Visa alla inlägg
  • Anonym (F)

    Hur långt tid tog det att bli gravid för er? Bör jag vara orolig?

    1:a tog 6 månader. Då fick jag ett svagt plus två dagar innan mens.

    2:a gick på första försöket. Det var en ren lyckoträff då min ägglossning var några dagar sen för jag hade magsjuka då jag trodde min ägglossning var.

    3:e inget än och vi är inne på försök 8. Jag har flera gånger under dessa försöken varit skengravid och fått massa symtom fast negativa test och vissa cyklar som blivit 70 och 85 dagar långa.. frustrerande. De senaste 2 månaderna hsr cykeln varit normal dock. Nu är jag 1 vecka sen men vågar inte testa för kommer nog va negativt igen. Sjukvården sa att jag bara har 1-2 år på mig för min kropp ska orka med en till graviditet så det är med en stress..

    Jag har nog testat de flesta test. Finns ingen jag föredrar mer än någon annan. Dock föredrar jag stickor man doppar ner i urinen.

  • Anonym (F)
    Kvinna1989 skrev 2021-01-06 19:48:11 följande:

    Tack för svar!! Åh håller tummarna för dig, hoppas!! Berätta gärna när/om du gör test hur de gick, om du vill såklart! :)

    När du fick svagt plus, kunde man se de ifrån alla vinklar, alltså utan att man behövde vrida på testet?


    Ja jag ska bara våga göra det, de andra graviditeterna har jag testat så fort som möjligt och även i början när vi börja försöka men ju längre det går dessto mer drar jag ut på det.

    Jag minns faktiskt inte. Man blir ju lite nojjig att man inbillar sig så tog bara ett nytt 3 dagar senare och då var det starkare.
  • Anonym (F)
    Kvinna1989 skrev 2021-01-06 19:48:11 följande:

    Tack för svar!! Åh håller tummarna för dig, hoppas!! Berätta gärna när/om du gör test hur de gick, om du vill såklart! :)

    När du fick svagt plus, kunde man se de ifrån alla vinklar, alltså utan att man behövde vrida på testet?


    Tog ett test i morse som visade ett starkt plus direkt :) Men då testa jag på bim+8.

    Så det tog 8 försök totalt och nu ska jag försöka slappna av och inte oroa mig för mycket.
  • Anonym (F)
    Kvinna1989 skrev 2021-01-07 16:31:54 följande:

    Jag tog ett eller ja TRE olika test idag eftermiddag, gravid 1-2 v stod de på digitala :D på Apotekets egna starkare sträck , MEN rfsu jätte svagt, är inte de ganska konstigt eller jag kanske inte höll stickan tillräckligt länge.

    Aja nu är jag både lycklig och rädd! Hoppas allt är bra i magen och att allt går bra! Ska ringa och boka tid imorrn.


    Grattis! Jag använde rfsu vanliga idag med morgonurin och fick ett stark streck. Men jag har använt rfsu till de andra graviditeterna och då har de varit svaga.

    Förstår dig! Tror det går bra därinne :)

    Jag fick en tid till min barnmorska redan nästa vecka, tycker det är lite väl tidigt men det är ju inte jag som bestämmer det.
  • Anonym (F)
    Kvinna1989 skrev 2021-01-07 17:25:16 följande:

    Jag måste få tid asap till läkare pga min epilepsi medicin, dom måste byta den direkt. Är dock nervös över att helgen kommer, aja de löser sig nog på ett eller annat vis :)

    Berätta gärna om ditt barnmorskebesök, om du vill såklart! :)


    De prioriterar säkert dig då :).

    Min diabetessjuksköterska fick jaga en läkare idag som fick kolla alla mina värden för de är inte så bra de ska vara. Och de snabbokade massa tester och möten.

    Om jag kommer ihåg det känner redan nu hjärnan börjar bli lite virrig haha. Men kommer ihåg det mesta från de andra gångerna.
Svar på tråden Hur långt tid tog det att bli gravid för er? Bör jag vara orolig?