Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Hur är killarna på swingers klubbarna?

    Anonym (K) skrev 2021-02-01 16:01:10 följande:

    Lite off topic. 

    Har ett problem ni som är vana besökare kanske har tips.

    Är kille och gått på swingersklubb med en tjej. Ny på det här så har varit 4 ggr bara.

    Varje gång så får tjejen jag går med napp och får ligga med trevliga killar och tjejer. Ingen fara för mig kul att hon får det mysigt. Men jag har inte fått napp en enda gång. Vore ju trevligt att själv få njuta lite men tjejerna är avvisande på ett fint sätt. 

    Jag är inte påstridig alls utan försöker lite fint eller inväntar att någon ska bjuda in mig. Men det händer inte trots 4:e gången. Slutar med att jag får sitta och titta istället vilket är trevligt det men men, det är ju inte riktigt lika kul.

    Överväger att sluta gå men tjejen vill ju fortsätta av naturliga förklaringar. 


    Nu har jag inte själv varit på en sådan klubb men om ni är där tillsammans, kan din tjej inte öppna upp för att ni är där tilllsamans och bjuda in dig till en trekant? Eller är det uttalat att hon ligger med killar och du får söka själv efter tjejer? Förstår att hon vill fortsätta gå om hon har bättre lycka med att hitta mänskliga dildos
  • Anonym (Man)
    Anonym (Old swinger) skrev 2021-01-13 11:39:01 följande:

    Hej! Killarna är att lita på då de blir utslängda och portade på livsstid annars.

    Som singeltjej är det dit ni borde för att slippa obehagliga upplevelser om ni bara vill ha sex!

    Förövrigt påminner inlägget om min flickvän som vill testa en tjej. Hon webbsurfar och letar swingklubbar utan min vetskap.. (tror hon) .. är det för hon vill att vi ska hitta på något får hon helt enkelt ställa frågan, om inte kommer jag dra inom snar framtid!


    Låter bra! Vi letar ev en kille som kan knulla min tjej och att jag kan vara med på ett hörn, ev bara kolla på. Det verkar vara ganska hårda krav på att man sköter sig på klubben, både att man är ren och fräsch men även att man levererar och är en god ambassadör för oss män och ger kvinnorna vad de vill ha.
Svar på tråden Hur är killarna på swingers klubbarna?