Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Hur är killarna på swingers klubbarna?

    Anonym (K) skrev 2021-02-01 20:39:27 följande:

    Visst skulle hon men det blir liksom inte rätt feeling för det. Hon får en massa uppmärksamhet och när hon hamnar mitt i något så blir situationen sällan så att det passar att bjuda in mig. Känns som av de andra att jag mer stör än bidrar och vill ha henne för sig själva.

    Så det är inte uttalat att var en söker själv eller inte uttalat på något sätt egentligen utan det som händer händer. 


    Men har ni som par inte satt regler för vad ni ska göra eller pratat ihop er? Är ni två singlar som går dit ihop? Kanske dags att ändra sätt, i första tand sex där tillsammans och i andra hand med andra eller bjuda in andra i er lek... låter som om du snart annars är helt utbytt eller bortglömd?!

    ????????-

    Själv nyfiken, aldrig varit på klubb... kvinna och funderar på hur normala och blandade är alla till utseendet på klubbarna? Mycket gubbar? Öliga magar mm eller mer av det slanka vältränade? Vad kan man förvänta sig? Är själv 35+ och ganska välsvarvad och tränar.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (K) skrev 2021-02-02 19:48:10 följande:

    Njae. Vi har inte så mycket regler egentligen. Asså vi båda är öppna med att det är ok om man hookar med andra. När hon gör det så är det ju oschysst av mig att förstöra det. Var väl inte beredd på det mycket dåliga resultatet själv.

    Grejen är ju att vi går dit för att "pröva" andra så att ha sex ihop så behöver vi ju inte ens gå dit.

    Är tjejer så att om ni inte ser att killen får resultat så tar ni nån bättre??


    Fast är nog dags att fundera varför ni går dit om du får titta på och hon lever loppan... och blir påsatt från höger och vänster. Om jag var du så föreslå att ni kör ni två och bjuder in någon om ni går dit igen och sedan splittar på er... du behöver nog visa framfötterna mer?!

    Hur menar du med: om ni ser att killen får resultat? Utveckla.
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (K) skrev 2021-02-04 14:43:23 följande:

    Ja kanske det. Får prova. Tyckt att jag visat framfötterna men intresset för mig verkar svalt. 

    Jo du skrev att annars blir du utbytt. Tänkte är det så att om hon får mycket uppmärksamhet av andra att man börjar fundera på att byta ut sin partner då?


    Vill man i första hand gå på klubb för att ha sex med andra och ointresserad av sin partner, dess njutning och hur den mår känns det ju inte som man har sin partners välmående i fokus?!

    Klart man om man är osäker i förhållandet kokas av andra män/förhållanden...

    Men absolut inte att man om man älskar och åtrår någon byter ut den bara gör att andra par/singlar inte raggar upp denne - det är ju helt oväsentligt...
Svar på tråden Hur är killarna på swingers klubbarna?