Inlägg från: Anonym (Någon) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Någon)

    Finns det nån som INTE plussat så lätt efter mf/ma?

    Mens idag igen, tredje försöket efter senaste ma... kan inte beskriva sorgen, ilskan och hopplösheten jag känner så här varje månad den här jävla mensen kommer!

    Vad gör jag för fel?? Dom flesta tycks plussa väldigt fort ju!

    Vill komma i kontakt med fler som INTE plussat/plussar så lätt efter ma/mf.

  • Svar på tråden Finns det nån som INTE plussat så lätt efter mf/ma?
  • Anonym (Någon)
    Anonym (Förstår dig) skrev 2021-01-07 21:10:15 följande:

    Känner så för dig. Andra försöket här efter mf och bara negativa test än. Hoppas ju fortfarande så mycket på plus men vågar inte tro på det, så jag preparerar mentalt för en till missad månad. Känner så väl igen hopplösheten. Ilskan. Frustrationen. Funderingarna vad man gör för fel när man tajmar ÄL. Försökte ett knappt halvår innan mitt mf, och vill VILL vill inte ha ännu ett halvår av kamp...

    Vill bara skicka sympati och försök till pepp.


    Exakt så. Min man tycker inte jag pratar med honom om hur jag mår och känner i min sorg, och det stämmer. Känner att han inte förstår mig, och vet att så är det ju, så då blir jag ännu mer ensam och ledsen. Just nu vill jag bara ge upp. Tänkt flera gånger om jag verkligen klarar av fler missfall :(

    Det var det enda jag såg när jag fick senaste MA konstaterat. "jaha, då får vi försöka flera månader igen nu då..."
  • Anonym (Någon)
    Anonym (Förstår dig) skrev 2021-01-07 23:10:21 följande:

    Jag vet känslan att vilja ge upp. Jag är inte så peppad på IVF heller i första hand, jag är tacksam att möjligheten finns men det är ändå en rätt mentalt och fysisk tuff sak.

    Jag blir bara så innerligt frustrerad när man toktajmar ÄL och kroppen bara ?nä vetdu här ska det inte bli nåt barn inte?. Jag känner mig sviken av min egen kropp på något vis. Den ger ÄL varje månad men vägrar fixa resten. Vet att det inte är så man ska tänka - men det är så det känns.

    Och överallt jag ser ser jag gravida och folk med barn.


    Känner oxå så. Man får till det vid ÄL men så kommer mensen jämt ändå som en klocka... hur gammal är du? Jag blir 30 i år. Fått höra så många gånger att alla ägg är inte befruktningbara, men hur kan då vissa plussa så fort/ofta?
  • Anonym (Någon)
    Anonym (Förstår dig) skrev 2021-01-08 13:11:19 följande:

    Jag är 38, därav paniken. Enligt BM och läkare ser allt bra ut, men ÄNDÅ.


    Min mamma var ju dock 40 fyllda när jag föddes, men visst förstår jag oron. Jag som bara är 30 känner också av stressen att min fertilitet sjunker drastiskt. Dessutom gjort 2 aborter i min ungdom trots p-medel och så går det inte alls nu!
  • Anonym (Någon)
    Anonym (Förstår dig) skrev 2021-01-08 13:26:31 följande:

    Jo, har också flera äldre mödrar i släkten så jag hoppas det är genetiskt.

    Jag har velat bli mamma sen jag var i sena 20-årsåldern men först nu haft en relation där jag vill satsa. Det känns stressigt, minst sagt.


    Jag förstår. Alla kvinnor är olika på gott och ont.

    Det är ju bra att det finns alternativ om man nu inte kan få barn på egen hand, men som kvinna så tror jag ändå att det bara SKA funka och gör det inte det så tar man på sig skulden så lätt och känner sig extremt okvinnlig. I alla fall jag känner så.
Svar på tråden Finns det nån som INTE plussat så lätt efter mf/ma?