• Relaxa75

    De barnlösa singelmännen blir allt fler i Sverige

    AmericanMommy skrev 2021-01-10 04:28:38 följande:
    Jo visst, men dom kan ju inte förvänta sig att kvinnor ska börja med att driva denna fråga.

    AmericanMommy skrev 2021-01-10 04:28:38 följande:
    Jo visst, men dom kan ju inte förvänta sig att kvinnor ska börja med att driva denna fråga.
    Den här meningen sammanfattar det jag tänker kring genus i den här frågan.

    På vissa plan har den feministiska pendeln(som går hand i hand med media) slagit för hårt. Det finns en grupp sargade vita män därute som inte får plats eller hjälp i samhället. Dom förväntas klara det själva. Att lämna dom där utan hjälp eller någon empati skapar drivkraft hos vissa, ilska hos andra. Oavsett så blir frustrationen stor och det påverkar samhället negativt.

    Även om vårt samhälle kommit långt i många frågor kring genus, så är det dags att börja inkludera männen som kommit på kant av olika anledningar. Det är som att vi kämpat för att få ett bra genus och inkludera alla minoriteter, men när en vit man är ledsen, arg, frustrerad eller att han har det tufft, så lever helt plötsligt den gamla myten om att han ska klara av det själv eller ta det som en man kvar!? Man anpassar inte skolan för pojkar trots att man ser en stor genusskillnad, man tar inte upp en enda rad i media om mäns självmord, trots att statistiken talar sitt tydliga språk.

    Nu har jag klarat mig bra, men jag kan se att jag hade varit en mer frustrerad man om så inte var fallet.
  • Relaxa75
    Ju mer ju bättre skrev 2021-01-10 10:16:43 följande:
    Finns det någon statistik som bekräftar detta?

    Jag tycker inte det verkar vara singelmän som står för den större delen av kriminaliteten. Av det som är synligt verkar kvinnorna dras till kriminella män.
    Jag vet inte om det finns statistik på just det. Jag menar inte nödvändigtvis kriminella, utan mer personer som står utanför samhällets ideal/familjeliv/gemenskap och som därav blir bittra, frustrerade och arga/ledsna och ensamma. Det finns inte mkt inkluderande tankar eller empati gentemot denna grupp.
  • Relaxa75
    Ju mer ju bättre skrev 2021-01-10 17:50:15 följande:
    Jag förstår vad du menar. Men som en man på ~50 känner jag många andra män i den åldern.

    Bitterheten är lika påtaglig bland gifta medelålders män som bland ensamstående. Är min erfarenhet då.

    Men återigen, har du några bevis för att singlar skulle vara mer bittra än andra?
    Nej, det har jag inte. Det är mitt korta svar :)
  • Relaxa75
    dfkdlfjdsfdsfds skrev 2021-01-10 19:47:39 följande:

    men det var ett jävla snyftande hur synd de tär om dessa män

    Istället för att sitta och gråtrunka och stycka synd om er själva så kan ni väl fundera på varför ingen vill ha er, kissfläckar på kalsongen? Dålig andedräkt? Att ni sitter och skriver hatiskt och tycker synd om er själva på internet?

    Finns hur många killar som helst som varken är rika eller ser ut som Brad Pitt men ändå luckas träffa någon, det handla rom hur man beter sig


    Oj vad mkt irritation som kom ut där. Vi diskuterar bara. Det var väl så den kvinnliga revolten och feminismen låg och pyrde innan det satte fart. Bra att saker stöts och blöts speciellt på ett forum som det här.

    Passar inte galoscherna så är det bara att dra till nån annan tråd!
  • Relaxa75
    dfkdlfjdsfdsfds skrev 2021-01-10 20:43:41 följande:
    Oroa dig inte ts du tillhör a-laget av incels

    Sen är det just för att ni inte är intressanta utan bittra och gnälliga som gör att att ni väljs bort, I Sverige har vi nämligen inte tvångsgifte utan man får välja själv vem man vill leva med, tadaaaa
    Oj oj... det är så mkt frustration som läcker ut från dig lilla gumman. Kör ett avslappningsprogram och ta ett glas vin. Det där kan inte va bra för din hälsa<3
  • Relaxa75
    dfkdlfjdsfdsfds skrev 2021-01-10 21:30:41 följande:
    hahaha så undrar du varför du är incel Skrattande

    oroa dig inte du och dina gelikar kan ju göra det skönt för varandra, ni behöver inte vara utan mänsklig närhe ni har ju varandra
    Att du valt det namnet och försöker kasta skit hit och dit säger mer än du tror om dig. Men som tur är så är du inte så bra på att provocera, så vi roas nog mer av dina försök. Ha en trevlig kväll!
Svar på tråden De barnlösa singelmännen blir allt fler i Sverige