Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BIM Februari 2021 - första barnet

    Hej! Ännu en från januari-tråden. Har en historia med två tidiga MA i juni och oktober. Har haft turen att äl och mens fortsatt gå som en klocka efteråt. Tyvärr har min pms mer och mer börjat likna mina tidiga gravsymptom så det är lite jobbigt.

    Min BIM ligger väldigt illa till då en familjemedlem ska flytta till min stad och kommer vara mycket här hemma under min fertila vecka, plus ett syskon, då det är mycket vi behöver hjälpas åt med. Suck. :p Vi får göra så gott vi kan, några vita lögner här och där. Första mensdagen idag och jag är redan peppad på nästa försök, haha. Lycka till alla!! <3

    KNAS2, 3/2, 31 år (7:e försöket)

    Tekvinnan, 5/2 28 år (8:e försöket)

    Mellowjello 6/2, (7:e försöket)

    NAJAO 6/2, 26 år, (4:e försöket)

    Emlan93 7/2, 27 år (4:e försöket)

    MsTintin 8/2 28 år (10:e försöket)

    Bananmilkshake, 8/2, 35 år (5:e försöket, två ma)

    Mizzi26,?/2 (4:e försöket)

    Link92, 10/2, 28 år (19:e försöket)

    Msofia91, 16/2, 29år (7:e/8:e försöket)

    Rumpelstiltskin, 24/2 (6:e försöket)

  • bananmilkshake
    KNAS2 skrev 2021-01-12 19:18:00 följande:

    Välkommen!

    Härligt att du är peppad. Knepigt med besök, men som du säger.. Det löser ni med några vita lögner ;) jag tänker att det till och med kan inge lite spänning och utmaning. Det bådar gott! :)


    Tack! <3

    Ja men precis! Helt rätt tänkt :D
  • bananmilkshake
    Sockerplanta skrev 2021-01-13 17:48:23 följande:

    Jag fortsätter följa dig med samma bim även denna månad <3 


    Men åh vad fint!! <3
  • bananmilkshake
    Soff skrev 2021-01-17 21:03:00 följande:

    Hej på er.

    Hade nog aldrig trott när vi började försöka skaffa barn att jag skulle skriva in mig på bim-listan februari 2021. Nej, jag trodde nog att det skulle gå på 1:a, 2:a försöket.. Men så fel man kan ha. Hade aldrig kunnat föreställa mig hur svårt detta skulle vara, både pysiskt och hur lång tid det tar. Denna månad känns lite extra jobbig, då jag fyller 33 strax efter min bim. Kommer kännas enormt tungt för mig om det inte blir något denna månaden. Stressen kring ålder och tid är redan väldigt stark hos mig, och vill verkligen inte bli äldre nu. Jag vill stanna på 32 tills jag har fått alla barn jag önskar ha. Jag hoppas på en fin födelsedagspresent <3 

    Skriver in mig på bim-listan..Kram på er alla därute, så håller vi tummarna för många positiva besked denna månad!


    Åh, känner igen mig så i dina tankar om ålder. Tänk att kunna stanna en stund i den ålder man är i! Men vi får försöka acceptera det som det är. Och fortsätta kämpa! Kram tillbaka till dig!
  • bananmilkshake

    Men jesus vad dagarna går sakta... och då har jag ändå en ganska stor rolig sak som händer nu i dagarna att se fram emot. Men bim är verkligen typ hundra år bort just nu!

  • bananmilkshake
    KNAS2 skrev 2021-01-22 09:09:09 följande:
    Relaterar!

    Här visade ÄL-testet en glad gubbe igårkväll, testade I morse igen men då blev det inget positivt utslag. Har märkt att vid användning av CB glad gubbe test borde man testa både morgon och kväll för att inte missa stegringen. Vi har lyckats ligga:

    17:e - sex

    18:e - sex

    19:e - inget

    20:e - sex

    21:e - positivt Äl-test + sex

    Hoppas på att få till det ikväll också :)

    Hur går det för er andra som är kring ÄL?
    Låter som ni fått till det väldigt bra! Jag har ÄL på måndag och vi brukar köra varannan dag med utgångspunkt att ÄL får ett eget dedikerat ligg på dagen. 
  • bananmilkshake
    KNAS2 skrev 2021-01-22 11:39:07 följande:
    Låter som en rimlig ligg-plan! Hoppas att den faller väl ut!
    Tack! Haha, älskar att vi önskar varandra lycka till med att ligga Skrattande
  • bananmilkshake
    BoringBrick92 skrev 2021-01-22 14:29:17 följande:

    Tur att det är helg nu. Ännu en på jobbet som gav gravidbesked idag.. jag går sönder känns det som.. hatar att jag känner mig så missunnsam men jag orkar inte just nu...

    Kram på er alla! Ha en fin helg!


    Vet känslan. En fd kollega blev gravid en månad innan mig, mitt mellan mina två missfall. Sen kom hon in på jobbet en av extremt få dagar jag jobbade där (har slutat men dom hade panik), och jag var såklart tvungen att småprata och gratta. Det sänkte mitt humör i flera dagar. :( 
  • bananmilkshake

    Äntligen, jag har varit avstängd från att skriva kommentarer hela helgen fram tills nyss, haha, har haft abstinens. 

    I alla fall, idag är det ÄL för mig (enligt appen). Mitt fertila sekret har verkligen minskat efter mina missfall, men jag hoppas det går ändå. Hade väldigt starka äl-känslor i magen igår. Vi har hunnit med 3 gånger, senast igår så kanske det får räcka för den här gången. Vi har besök så det kommer bli svårt att få till det idag om vi inte ska stå och frysa i källaren ikväll, känns inte jättelockande. Det som är bra är att jag inte hinner tänka så mycket och räkna ner varenda timme till bim. 

    Spännande att dom första bim:arna snart börjar närma sig! 

Svar på tråden BIM Februari 2021 - första barnet