• Lulamon

    ÄL antal dagar innan mens

    Hej,

    Jag har PCOS och försöker bli gravid. Har försökt 10 månader nu varav 3 månader med behandling som jag nu slutat med.

    Jag har en oregelbunden cykel som jag försöker förstå mig på. Förra månaden var jag på ultraljud den 17 december och då hade vi missat min ägglossning.

    Sedan fick jag min mena den 7 januari.

    Hur kan det då stämma att man har ägglossning 14 dgr innan mens? Jag fick ju min mens minst 21 dagar efter ägglossnings.

  • Svar på tråden ÄL antal dagar innan mens
  • Lulamon

    Tack för bra svar. Om man utgår från att läkaren hade rätt - att jag hade haft ägglossnings så menar du att det var ett missfall? Mensen kan helt enkelt inte bara vara ?sen??

  • Lulamon

    Jag var där cykeldag 14 (sent men får aldrig tid i tid så att säga) och då sa han att jag haft äl för att jag hade för många och stora ägg. Jag hade mens 4-7 december, var hos läkaren 17 december och fick blödningar igen 7 januari. Jag hade definitivt inte äl efter 17 december men då kan jag definitivt inte haft den tidigare heller om det skulle vara mens 7 januari.

    Mina bröst ömmar alltid innan mens och detta va första gången jag inte hade sådana symptom utan blödningarna kom bara den 7 januari. Om det nu är värt att nämna.

    Blir tokig ????

  • Lulamon

    Det va nog mitt uttalande som va märkligt hehe. Jag menade äggblåsorna. Han kunde utifrån äggblåsorna se att jag haft äl. Får prata med honom.. men tack!

Svar på tråden ÄL antal dagar innan mens