• Anonym (s)

    Ledsen

    Vet inte om det hjälper att höra men du är inte ensam.

    Jag har börjat titta mycket på Youtube och märkt att det hjälper. Det är dels en väldigt bra distraktion samt att man kan lära sig saker utan att egentligen behöva anstränga sig.

    Ta ett ämne du skulle vilja lära dig mer om och se varenda video som finns om det. Efter ett tag kan det kännas lättare att faktiskt testa på det själv.

    Hade länge velat lära mig att göra hemsidor men visste inte hur eller var jag skulle börja och hade ingen riktigt motivation till det. Spenderade en hel dag åt att titta på diverse klipp om kodning på Youtube och där blev jag bl.a. tipsad om en app som både har lektioner och ett riktigt bra community samt ger en möjlighet att "leka" och testa sig fram vilket för mig är det lättaste sättet att lära mig på. Laddade ner den och märkte att det både var betydligt lättare än jag trott och väldigt mycket roligare. Nu har jag plötsligt en anledning att kliva upp på morgonen och något som gör att jag kan vara lite stolt över mig själv. Känns som att jag åstadkommer nånting och är påväg i rätt riktning även om det går väldigt långsamt och jag fortfarande spenderar majoriteten av min tid i sängen.

  • Anonym (s)
    Anonym (.) skrev 2021-01-12 13:28:50 följande:

    Sånt här förstår jag inte. Varför skriver man inte ut informationen så att andra kan få ta del utav den istället för att sitta och vara självgod / självglad. Likaså om det kostar något eller är gratis osv?

    Sånt här möter man fan hela tiden. Medans när man själv försöker muntra upp andra så ger man både länkar och information för att göra det enklare för personer som sitter i liknande sits eller med liknande drömmar osv.

    Förstår det bara inte varför man ska hålla saker för sig själv när det kan hjälpa andra.


    Appen jag använder mig utav heter Sololearn play.google.com/store/apps/details, rekommenderar starkt. Jag använder mig av gratisversionen och tycker än så länge att det räcker. Vill man köra premium så har dom just ju en deal där de första 14 dagarna är gratis och sen kostar det 48.25 kr/månad istället för 78.99kr.

    Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte skrev det på en gång. Var absolut inte meningen att försöka framstå som självgod eller liknande, blir väldigt ledsen över att det tolkades så. Var det sista jag ville. Försökte bara hjälpa, är ny här och visste inte om det var okej att länka saker samt att jag tänkte att det kanske inte är så många som är intresserade av sånt. Men det var fel av mig och jag ska inte göra om det. Förlåt.
Svar på tråden Ledsen