Inlägg från: Anonym (Kimono) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kimono)

    Dejting slutar alltid med dilemma

    Anonym (Aime) skrev 2021-01-12 14:20:49 följande:

    Får nog testa sexet så får vi se om han håller måttet.

    Jag är 35 och männen är mellan 40-45 år gamla.


    Vad spännande med sexdejt! Har ni dejtat länge? För mig var det ett tag sen. Du kan ju alltid träffa de andra om den första inte håller måttet.
  • Anonym (Kimono)
    Anonym (Aime) skrev 2021-01-14 13:45:52 följande:

    Men hur ska man göra då? Jag har gått tillväga så här: 

    Jag skapade en profil. Efter en vecka hade jag fått ca 70 som var intresserade. Av dessa 70 sållade jag bort 60 pga att jag inte var tilltalad av deras profil, utseende, osv. 10 kvar. Dessa 10 började jag prata med. Sållar bort några till eftersom jag känner att det inte klickar. 3 kvar. Börjar dejta en av dem. De andra två trycker på. Väntar. Vill träffas. Det går en månad. Jag dejtar de två andra samma vecka för att passa på när jag hade barnfritt och det passade i jobbet. Inser att det klickar med alla tre. De har så mycket att ge mig, är så spännande, attraktiva. Jag vill lära känna dem på ett djupare plan. Jag ligger med första killen. Det var fantastiskt men jag känner samtidigt att jag blir irriterad på honom ibland. Han är lite besserwisser. Jag dejtar den andra killen, som kanske inte är en 10-poängare som 1:an, men kanske en 9. Det visar sig att han är väldigt mycket sexigare i verkligheten. 3:an däremot känner jag har klickat mer på ett mentalt plan, vi har många gemensamma intressen, tycker han är skitkul att prata med. Han är sexig och attraktiv på sitt sätt. Väldigt manlig men som sagt lite enstöring. Ger kanske inte mig lika mycket uppmärksamhet som de andra...

    Nu sitter jag med ett dilemma. Vad skulle jag gjort annorlunda? Jag kan ju inte hålla de andra på halster, tänk om jag släpper den perfekta killen bara för att gick efter hur snygga de är på bilderna? Jag måste ju dejta. Och en dejt räcker sällan. Och när man har barn och karriär tar det tid. Helgerna fylls med diverse aktiviteter för båda. Det skulle ta flera månader att dejta en i taget. 2:an och 3:an hade aldrig väntat så länge. Jag började prata med de här tre killarna i oktober - så att du får ett lite tidsperspektiv. 

    Men du verkar ju veta exakt hur man hanterar dessa situationer - så: hur gör jag nästa gång?


    Har du varit på date med alla tre men bara haft sex med 1:an? Då tycker jag att du ska ha sex med de andra två också. Förmodligen varierar sig sexet mellan de olika tre och du kan därefter se om du även klickar på det sexuella planet. Därefter kan du ju göra en ny sållning.
  • Anonym (Kimono)
    Anonym (Pelle) skrev 2021-01-14 16:19:01 följande:

    Ja, fast man väl inte ge en rättvis bedömning efter första ligget. Hon bör väl ligga flera gånger med varje för att ge en rättvisande bedömning.


    Självklart är det så! Så ha sex med 2:an och 3:an ett par gånger och se om ni klickar helt enkelt.
  • Anonym (Kimono)
    Anonym (Aime) skrev 2021-01-16 09:39:22 följande:

    Jag ska träffa 2:an ikväll. Träffade faktiskt 1:an igår, vi hade sex, men jag börjar mer och mer misstänka att det inte är något mer än ett fysiskt intresse för min del. Jag hintade lite om det till honom, men jag tror han vill ha mer än bara sex. Kommer nog få avsluta det hela ganska snart om han inte är sugen på ett kk-förhållande.

    Försökte avsluta det helt med 3:an men han övertalade mig till en date till. Lite dumt kanske, men vi har ju bara träffats två gånger, jag kan ju ha gjort en felbedömning av honom. Känns det väldigt bra med 2:an ikväll tror jag att jag kommer avsluta dejtandet med de andra två och ge honom en ärlig chans.


    Härligt med ett så aktivt dejtande! Tror nog du börjar inse vart du är på väg med 1:an, och där finns nog inget mer att hämta än sex. 2:an behöver du nog dejta ett par gånger till och absolut testa sexet så det klickar. 3:an känns som att du fastnade lite för mentalt. Ska du inte även ge honom en chans sexuellt innan du avfärdar honom? Men jag tror du redan bestämt dig för 1:an som kk. 2:an har potential till mer. 3:an tror jag inte du kommer behålla i längden om det inte klickar sexuellt. Men då måste du ju testa det.

    Skulle nu inte 2:an bli något vidare kan du ju behålla 1:an som kk och börja om med två nya.
  • Anonym (Kimono)
    Anonym (Aime) skrev 2021-01-16 12:59:25 följande:

    Jag känner mig så där härligt fladdrig och glad inför dejten ikväll med 2:an, så tycker nog det börjar bli tydligare nu att det faktiskt är han som är mest intressant. Avvaktar väl med 3:an... och får väl se om det finns något behov av en kk. Är jobbigt om 1:an har känslor, känner mig inte så bekväm med att fortsätta ha sex med honom om han är kär i mig och jag inte kan besvara känslorna.

    Jag gillar hur du tänker, du verkar ha mer kontakt med mina känslor än jag själv :P


    Nu är vi ju alla nyfikna på hur det gick med nr:2 igår. Är han en keeper tror du?
  • Anonym (Kimono)
    Anonym (Aime) skrev 2021-01-17 15:00:16 följande:

    Definitivt! Vi pratade lite om värderingar och sådär, det känns inte alls som han har en alldeles för förlegad syn på könsroller som jag fått uppfattningen om från början. Blev inget sex igår, vill hålla lite till på det...


    Kan vara en bra taktik att inte ha sex på en gång. Hur länge eller många gånger har ni träffats? Eller har ni tagit det ett steg längre nu? Trist med 1:an där du inte kan besvara hans känslor.
  • Anonym (Kimono)
    Anonym (Aime) skrev 2021-01-17 15:00:16 följande:

    Definitivt! Vi pratade lite om värderingar och sådär, det känns inte alls som han har en alldeles för förlegad syn på könsroller som jag fått uppfattningen om från början. Blev inget sex igår, vill hålla lite till på det...


    Sitter och bläddrar lite i trådarna och hittade den här igen och blev lite nyfiken på hur det går för dig och dina män. Har 3:an tjatat till sig fler dejter? Stiger 2:an dejt för dejt? Och har 1:an fortfarande starka känslor för dig? Uppdatera oss gärna ;)
Svar på tråden Dejting slutar alltid med dilemma