Inlägg från: Anonym (Släpp det) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Släpp det)

    Är det så jobbigt att bli pappa som 40+ ?

    Han har ju på ett tydligt sätt uttryckt att han inte vill ha fler barn. Det kommer ju inte ändras bara för att du vill det jättemkt. Respektera hans val.

  • Anonym (Släpp det)
    Anonym (Åldersskillnad.) skrev 2021-01-13 07:57:41 följande:
    Fast med åldern som ursäkt? Tycker jag inte håller riktigt.
    Du menar att han behöver en legitim(enligt dig) ursäkt/anledning? Jag märker att din vilja att skaffa ett barn till är väldigt stark. Du får fundera lite, men att övertala någon att skaffa barn känns inte som den bästa starten på ett nytt litet liv.
  • Anonym (Släpp det)
    Trollis1987 skrev 2021-01-13 08:33:24 följande:

    Min bästa kompis träffade en ny man. Han var 48 när dom fick sitt första gemensamma och 51 då de fick sitt andra. Nu steriliserar han sig! Din sambo kanske använder åldern som ursäkt för att han verkligen inte vill ha fler barn?

    Jag träffade en kille som jag ville ha barn med. Han ville verkligen inte och jag blev sårad för det kändes som att han bara inte ville med mig. Om man älskar nån så vill han ju ha barn med mig? Jag var riktigt sårad! Är det lite så för dig ? Att du blir sårad? Vissa blir ju verkligen färdiga med barn,så du verkar ju vara tvungen att acceptera att han inte vill....


    Om man älskar någon så vill man ju ha barn med mig!?


    Märkligt, men inte ovanligt, sätt att se på saken. Som att ha en åsikt/ståndpunkt/egen vilja betyder att man inte älskar någon. Att alltid lyssna på ens partners vilja är ett bevis på kärlek!?

  • Anonym (Släpp det)
    Anonym (Åldersskillnad.) skrev 2021-01-14 18:49:43 följande:
    Han är jättekär i mig men jag är minst lika kär i honom. Jag vet att även utan fler barn kommer jag vara lycklig med honom. Jag vill inte ha någon annan. Men jag vill ändå ha ett eller två barn med honom. Jag vill ha fler barn med honom som far. Alltså du skulle se honom med mitt barn...han är verkligen barnets pappa även om han inte är barnets "riktiga" pappa... Så självklart vill jag ha fler barn med honom.

    Alltså jag förstår delvis på sätt och vis att han är lite orolig. Vi har pratat och även bråkat mycket om barn. Särskilt efter vi har bråkat barn precis och jag vill ha sex så kan jag tänka hur det verkar typ. Men det svider ändå att inte bli litad på.... Inte lika mycket som att han inte vill ha fler barn men det svider.

    Jag försöker tillmötesgå hans önskemål med det. Jag skriver upp i kalendern när jag har mens och ungefär när jag tror jag kommer ha ÄL...har alltid gjort så sen förra gången han ville sterilisera sig. Så han kan titta i kalendern och se att det är ok. Jag visar honom kalendern om jag ser att han är nervös. Jag försöker inte hålla fast i honom när han kommer så han kan komma utanför om han vill också Bara om jag själv kommer ungefär samtidigt så har det blivit så men det är inte på flit. Vill inte att han steriliserar sig för då är det verkligen kört utan att han väntar tills även jag är helt ok med det. 
    Du säger att du vill tillmötesgå hans önskemål och ändå har ni bråkat mkt när ni diskuterar ett barn till. Han vill inte och tänker sterilisera sig. Jag märker att du vill väldigt gärna, men han kan inte vara tydligare.
  • Anonym (Släpp det)

    Det enda jag har förstått i denna tråd är att ts väldigt gärna vill ha barn med sin man och att hon varken lyssnar på sin karl eller någon annan.

Svar på tråden Är det så jobbigt att bli pappa som 40+ ?