Inlägg från: Anonym (EN) |Visa alla inlägg
  • Anonym (EN)

    Måste ni komma, skillan mellan kvinna å man

    Anonym (......) skrev 2021-01-14 13:10:06 följande:

    Tror det handlar om att man i många fall är nöjd förövrigt i förhållandet men just sexlusten och attraktionen inte finns kvar. Och vill man ha kvar sitt förhållanden så får man ställa upp ibland. Inte ovanligt alls i längre förhållanden. Är jag kåt har jag inga problem med att komma. Och det är jag tyvärr inte med min sambo längre. Då spelar det inte nån roll hur man stimulerar på klitoris ( om man inte har hjälpmedel så fast det blir ändå mekaniskt) Det sitter ju mycket i huvudet.

    Med rätt karl kommer jag lätt om jag är attraherad. Jag vet... tyvärr :(


    Jag tycker det är tragisk bara. Vi är olika, jag lämnade min exman för jag skulle aldrig kunna leva med någon utan att ha sex eller vara attraherad av personen. Det är viktigt i ett förhållande för mig.

    Tycker det är ännu mer tragiskt med de kvinnor som aldrig njuter, aldrig har gjort, aldrig onanerar, känner inte sin kropp, ser sex som ett nödvändigt ont. De missar mycket.
  • Anonym (EN)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-01-14 16:17:57 följande:

    Fast du har skrivit i de allra flesta trådar med samma nicknamn och samma sätt att skriva, precis likadant dessutom.


    Jag skriver endast inlägg under en signatur, Att jag tycker att det är tragiskt att många kvinnor inte ens vill njuta av sex eller har sex fast de inte vill verkar provocera dig uppenbarligen. Ser ibland inlägg från ett par stycken där de upprört skriver att kvinnor överlag avskyr sex att ingen kan tycka om det. Varför provocerar det så att otroligt många kvinnor tycker mycket om sex?
  • Anonym (EN)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-01-14 16:33:27 följande:

    Jag tror att du i själva verket är en incel.


    Det brukar också vara populärt att skriva av er som inte tycker om sex. Jag är i högsta grad kvinna, har varit det i 45 år. Sambo med två tonårsbarn. Är det så jobbigt att kvinnor faktiskt gillar sex?
  • Anonym (EN)
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-01-14 17:38:21 följande:

    För dig är det viktigt med sex men det är väl för att du har förmågan att njuta av det, vi kvinnor som inte kan njuta av sex kan väl få tycka sex är oviktigt. Förstår inte varför du tar så illa upp av det.


    Jag tar inte ett dugg illa upp, tycker bara att det är ledsamt. Många av er som säger att ni inte njuter vill inte ens försöka, ni vet inte ens vad ni tycker är skönt. Tycker det är sorgligt bara.
  • Anonym (EN)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-01-14 18:25:51 följande:

    Frågan är varför du tycker att det är jobbigt att kvinnor INTE gillar sex. Du verkar av någon anledning bli väldigt upprörd över att kvinnor inte vill ha sex.

    Endast en manlig incel skulle bli upprörd över detta, och ens reagera på det. Om du nu är kvinna,varför bryr du dig ens? Det är inte du som går miste om sex pga kvinnorna som inte gillar sex (om du inte är incel)


    Jag blir inte upprörd som sagt, tycker bara det är ledsamt. Jag blir däremot lite provocerad när när folk påstår saker som inte stämmer - tex att kvinnor överlag skulle ha svårt att få orgasm och att det vanligast är att man inte får det alls under sex tex, det är rent felaktigt och det är ju skitsynd om någon som faktiskt vill få orgasm och njuta - men inte har lyckats så bra -tar till sig det och bara finner sig.
  • Anonym (EN)
    uppepåfem skrev 2021-01-14 18:40:21 följande:

    Men varför skriver ni ?kvinnor? som om det vore den samlade gruppen kvinnor i allmänhet som tycker att sex kan kvitta/inte är härligt, skönt eller viktigt? Det är olika människor helt enkelt. Jag är kvinna och både jag och vänner tycker att sex är en viktig och härlig del i vårt vuxna liv, och man lär sig och utvecklas på det området precis som i resten av livet om man är öppen för det.

    Jag lämnade ett 15 år långt förhållande där sex varit uteslutet de senaste 5 åren. Mötte en ny man när jag var 40 och kan inte få nog av honom nu, fastän vi varit ett par i flera år. Så rätt person, rätt kemi, trygghet i sig själv och nyfikenhet gör enorm skillnad.


    Tack! Någon mer som reagerar på att det påstås av ett häng härinne att kvinnor överlag är helt ointresserade av sex. Självklart finns de som är det men absolut inte majoriteten. Har liknande historia som dig, härligt :)
  • Anonym (EN)
    Anonym (Nej måste inte det.) skrev 2021-01-14 18:56:23 följande:

    Jag måste inte komma. Klarade mig ok utan det i större delen av livet. Min sambo får mig att komma vilket jag inte ens lyckas med själv och det är naturligtvis underbart men det kräver en udda sak som jag känner att jag aldrig skulle kunna kräva men älskar att han gör. Dels är den pinsam och dels är den "vad är det för fel på mig?". 


    Känn inte så! Det som är skönt är skönt, skäms inte utan njut :) Grattis till att dig
  • Anonym (EN)
    Anonym (Nej måste inte det.) skrev 2021-01-14 19:26:30 följande:

    Jag sitter på huk över honom och han slickar mig i röven samtidigt som jag smeker mig själv med en satysfyer.

     Förut skötte han även smekningen men då vinkeln han "arbetade" i gav honom stressfrakturer i handleden (Försöka förklara hur detta uppkommit till läkare och sjukgymnast) fick vi pröva något annat.

    En gång kom jag så hårt att jag tappade kontrollen, halkade och gav honom näsblod med min alldeles för tjocka rumpa. Shit...först stressfrakturer och nu knäckt näsa...kommer ju se ut som hustrumisshandel fast med han som offer. "Ramlade i trappan" osv osv. men den var inte bruten som tur var. Så jag använder även numera stadiga skor på stabilt underlag. Jag har en väldigt tolerant man, han har många brister och är ofta en mansbebis men jag kan aldrig påstå att han inte är tolerant eller att han inte älskar mig.

    Sådär det var B.


    Absolut inget att skämmas för! Haha, älskar din beskrivning :) Det är kärlek
  • Anonym (EN)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-01-14 19:33:10 följande:

    Jo, du blir upprörd och provocerad. Du går ju in i varenda tråd och skriver samma sak.

    Varför är det så provocerande att inte alla kvinnor gillar sex? Hur kan det röra dig i ryggen om du nu är kvinna själv och inte tänkt ha sex med kvinnor?

    Jag hade förstått dig om du var incel och reagerade så kraftigt på kvinnor som inte gillar sex som du gör här inne, då hade du ju haft en anledning till att bli provocerad över det för det betyder ju att kvinnor valt bort dig pga ointresse för sex. Av någon anledning blir du provocerad av detta och ältar detta i varenda tråd (precis som incels brukar göra)

    Och nej, det är inte felaktigt att de flesta kvinnor inte får orgasm, det är fakta. Punkt!


    Jag diskuterar, det är ett diskussionsforum.

    Jag är intresserad och kvinnlig sexualitet och önska att så många som möjligt går ha ett härligt, givande sexliv.

    Lägg ner inceltjafset, du brukar anklaga kvinnor som inte håller med dig för att vara män, det är enbart löjligt.

    Och jo, som har diskuterats i mängder av trådar - det är felaktigt. Majoriteten får visst orgasm, de flesta inte enbart av penetrering utan av ytterligare stimuleras. Det finns ingen studie som säger att kvinnor överlag inte får orgasm alls.

    Det verkar otroligt viktigt för dig att kvinnor inte gillar sex, att du inte gör det är en sak men otroligt många gör.
  • Anonym (EN)
    Anonym (Nej måste inte det.) skrev 2021-01-14 19:59:56 följande:

    han ville prova bara med tungan och munnen där. Fan vad du är porrskadad, men ok då bara du inte vill att jag gör samma på dig sedan. och då kände jag att...ojdå det här känns väldigt bra bara av sig självt men särskilt ihop med det där. Kom på hur jag skulle sitta och han ligga för att det skulle kännas bäst.

    Gör inte samma på honom, han vill inte det heller som tur är.Tack. Alltså jag skäms med det mesta...är obotligt klantig och pinsam i övrigt så givetvis måste det vara något sexuellt fel på mig också utöver det.


    Tycker du låter som en härlig människa och det låter som att du och din partner har det riktigt fint ihop :)
Svar på tråden Måste ni komma, skillan mellan kvinna å man