Inlägg från: Anonym (Jag är 37) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag är 37)

    Helt förstörd

    Hej,

    Jag hade en dejt för ett tag sen och vi hade chattat o så ett tag innan vi sågs. Det hon sökte efter var en stabil relation o skaffa barn o så precis som jag. Dagen kom då vi dejtade och hon reste drygt 15 mil enkel resa för att träffa mig. Allt flöt på okej på dejten med samtal och så sen hamnade vi i säng tillslut. Det var helt fantastiskt. Men efteråt ville hon inte sova kvar utan åkte hem igen rätt sent.

    Dagen efter sa hon att det hade vart trevligt på dejten men att det inte fanns någonting att bygga vidare på mellan oss!?!? Och jag som äntligen trodde att jag hittat nån som ville mer då vi faktiskt hamnade i säng och jag vet att hon tyckte sexet var bra för hon fick ett okontrollerat skratt anfall efteråt och bad om ursäkt för hon inte kunde hjälpa det när hon hade fått härliga orgasmer...

    Så här ligger jag nu ensam o jävlig och funderar playade hon bara mig för sex? :( Hur kan man ligga med nån för att dagen efter säga att det inte fanns nåt att bygga vidare på? Är detta vanligt beteende? Vad fan gick fel?

Svar på tråden Helt förstörd