• Anonym (L)

    Barnfråga

    Om din dröm Alltid varit att få en stor familj och talat om detta för sin partner i början när ni träffades, och ni fått ett barn tillsammans och du vill försöka skaffa ett till, men din partner inte vill ha fler och inte sagt det förrän det första barnet är fött, hur hade du känt då? Hur hade du tänkt? Vad hade du gjort? Finns det någon som vart med om det men ändå fått ett till barn eller accepterat läget?

  • Svar på tråden Barnfråga
  • Anonym (L)

    Många bra svar och det är ju egentligen sant att ens partner kanske inte menar att vara elak men jag känner ändå en sådan besvikelse och är så ledsen och även arg på hela situationen och även på hen. Jag tycker det är jobbigt att ta upp ämnet med min partner för det är så känsloladdat. Hen vill inte diskutera det och vill inte gå på någon rådgivning heller. Det är det ända jag kan tänka på och samtidigt älskar jag min partner och vill att vi ska ha en framtid ihop och även för vårt barn som jag vill ska ha sina båda föräldrar på heltid. Riktigt jobbig situation som man hade önskat att man sluppit..

  • Anonym (L)

    Vi är ganska olika på det planet. Jag vill prata om allt och hen vill helst vara tyst och låtsas som det regnar typ så är svårt men jag mår ännu sämre när vi inte kan prata och diskutera det..

Svar på tråden Barnfråga