Inlägg från: Anonym (Matilda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Matilda)

    Meddelandet

    Finns ju olika nivåer av vänskap också och med det sagt ringer i alla fall mina varningsklockor här.. Frågan är vart han drar gränsen mellan vänskap och nånting annat...? Känns som att risken är stor att det blir gränslöst här.

    Om han håller henne hemlig finns det förmodligen nån anledning till det.. Den faktan måste du ta åt dig och fundera på. En schysst öppen vänskap utan hemligheter hade du fått veta för längesen.

  • Anonym (Matilda)
    Anonym (wtf) skrev 2021-01-18 23:03:32 följande:

    Ja jag känner ganska precis som du beskriver. Om hon nu är den som känner honom bäst, hur kommer det sig att han inte nämnt henne liksom. Måste verkligen fundera över detta.


    Ja det är ju lite så du får tänka.. Och på vilket sätt är dom förtroliga? Finns det saker hon vet som du aldrig kommer få veta och i så fall varför? Nakenbilder? Sexchatt? Är det på den nivån dom är bästisar? Hade han velat ha en relation med henne men fått nobben och har henne som reserv?.. Alltså jag får riktigt dåliga vibes av det han skriver. Det är över gränsen för en normal vänskap. Och då finns risk att han försvarar henne/kontakten med näbbar och klor. Det kan bli nån form av otrohet i detta. Tänk dig för..
Svar på tråden Meddelandet