Inlägg från: Anonym (Förstår dig TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förstår dig TS)

    Idag vill jag bara ge upp

    <3 Förstår dig TS <3 <3

  • Anonym (Förstår dig TS)
    Anonym (Tirre) skrev 2021-01-20 21:13:30 följande:

    Sök stöd vännen!
    Och tvinga din man att söka stöd med.
    Det ni går igenom är svintufft.
    Jag har två krävande barn med diagnoser och enda sättet att överlvea så har jag stöd av andra föräldrar och vi (utan skuld eller skam!), se till att få 1 natt helt själv varje vecka. Vi bjuder vår partner på det.
    Jag har tillgång till en liten lägenhet som en vän inte använder och brukar vara där må-tis medans min man sover hos sina föräldrar tor-fre. Handlar om att få andrum.
    Vi upplever det svårt att lämna ifrån oss barnen till våra föräldra och vänner pga. deras svårigheter.


    Jättebra upplägg med att få en natt i veckan ifred från familjen! Jag tror att det är ett vinnande koncept och att många par med extra krävande barn kan undvika separation/skilsmässa om man har möjlighet att använda sig av det konceptet.
  • Anonym (Förstår dig TS)

    Även om du inte jobbar TS så är det, enligt mig, viktigt att du får bli sjukskriven, dvs att en läkare på vårdcentralen skriver ett sjukintyg om att din arbetsförmåga är nedsatt med 100 %. Om du får ett sådant sjukintyg så har du rätt till att ha barnen fulltid på dagis och fritids. Den yngsta är ju bara 5 år.. du har många långa och tunga år kvar framför dig innan alla barnen är flygfärdiga. Du behöver få vila på dagarna medan barnen är på dagis, i skolan och på fritids. Detta för att du ska orka i längden. Styrkekram till dig TS <3

Svar på tråden Idag vill jag bara ge upp