• Ponni

    Är jag hemsk?

    Har en 11 årig son som jag har varannan vecka.

    Vi delade på oss när sonen var 4 år, och har en jättebra relation med fokus på sonens bästa båda två.

    Han har sedan 3 år en ny sambo som har 2 barn vv med.

    Jag har inte hittat rätt i livet innan så lagt allt fokus på sonen.

    MEN nu äntligen har jag hittat min dröm man, sonen och han trivs ihop med.

    Nu till problemet... Han bor 13 mil härifrån, på en gård som jag verkligen känner mig hemma på. Tillbaka till min uppväxtomgivning. 1,30 h körning.

    Vill inte rycka upp sonen från skola, vänner och trygghet, men vill inte heller vara utan honom..

    Kan man lägga valet på vart man ska bo på en 11åring?

    Är jag hemsk om jag flyttar och har varannan helg/varje helg och lov ?

    Jag har inte prioriterat min själv och min hälsa först på 7 år.. och nu känner jag verkligen att jag hittat rätt, att jag kommer kunna må så mycket bättre av att flytta. MEN kommer jag det om jag inte har min son lika mycket?

  • Svar på tråden Är jag hemsk?
  • Ponni

    Mannen är en vän från förr så känt varandra i ca 20 år och varit ett par i snart 1 år.

    Jag åker dit och hem varannan vecka nu men det blir krångligt med mina djur, och kostar flera tusen mer i månaden än vad det skulle göra att flytta dem och mig till gården.

    Jag är kroniskt sjuk och sonen väl införstådd i mina sjukdomar, och han säger själv att jag mår bättre när vi är på gården.

    Jag kommer rösta för att han stannar hos din pappa för att förändra så lite som möjligt för honom. Men om han vill är han såklart mer än välkommen att flytta med.

    Känns konstigt att ens tänka tanken att prioritera mig före honom, eller nä det är fel ordval. För om jag mår bättre blir jag ju också en bättre mamma som klarar mer när vi ses.

    Jag har valt i 7 år att bo i andra hand och flytta hit å dit för att kunna bo nära pappan för sonens trygghet. In en stad jag inte vill bo i. Och är det verkligen trygghet att flytta en gång om året för att andra handskontrakten går ut.. ?

    Usch är så kluven

  • Ponni

    Är det inte bättre med en piggare gladare mamma mindre antal dagar än en sängliggande mamma fler dagar... som dessutom kommer ha lite pengar kvar att göra saker för än som nu då vi vänder på varje krona..

    Usch det är så mycket som snurrar i huvudet...

    Tänker att vi nu ses 14 dgr/mån och om han kmr 3 helger av 4 blir de 9 dagar och fler vid lov etc. Och helger ger ju mer tid ihop än skoldagar.. Vi spelar dessutom mkt ihop online när vi inte ses så undrar om det verkligen är så mkt mindre tid ihop?

Svar på tråden Är jag hemsk?