• Anonym (Pausare)

    Normalt eller onormalt beteende att söka sex vid en paus i relationen?

    Paus är det mest diffusa och märkliga fenomen och ni behöver då prata igenom vad denna paus innebär för er och hur ni ser på det.

    Jag och mitt ex tog en paus. Jag skulle ha ett temporärt uppdrag i en annan stad och han mådde dåligt med personliga saker. Vi älskade varandra men han tyckte det var bättre att ta en paus och vara ifrån varandra för att sen försöka hitta tillbaka och satsa på oss.

    Skit dumt.

    Det visade sig att han då låg med andra tjejer under den här pausen. Själv gjorde jag INTE det. I min värld när man säger att man älskar varandra och kommer satsa igen så är man inte är med andra. Varför vill man ens ligga med andra när man älskar någon?

    Men han såg det som något slags frikort att ligga runt.

    Jag blev otroligt ledsen av detta och han förstod inte att jag var upprörd- vi hade ju en paus. Vi var tekniskt sett inte ihop.

    Han ville sen att vi skulle bli ihop. Men mitt förtroende för honom och tillit var alldeles för hårt skadat för att det skulle vara möjligt.

    Nej, älskar ni varandra. Ta ingen paus! Ta hjälp av parterapi istället. Eller sätt tydliga gränser så ingen av er använder den här pausen för att ligga med andra. Det kommer knappast stärka er relation.

Svar på tråden Normalt eller onormalt beteende att söka sex vid en paus i relationen?