• Anonym (Andreas)

    Normalt eller onormalt beteende att söka sex vid en paus i relationen?

    Det finns inget som heter paus

    Antingen är ni ihop eller så har ni gjort slut. Vilket är det?

    Paus brukar ofta användas som svepskäl till att ligga runt och kolla läget om det finns något bättre att välja innan man återkommer till partnern som är plan B.. Paus existerar bara för den som är för feg för att göra slut och inte vill ta konsekvenserna av det och tyvärr är många partners så nerbruten av sorg att man desperat går med på vad som helst istället för att bli arg och gå vidare.

  • Anonym (Andreas)
    Anonym (Amanda) skrev 2021-01-28 10:55:41 följande:

    Då har vi gjort slut i så fall, men vi har haft mycket kontakt och sagt att vi ska träffas för att prata och reda ut saker för att börja på ny kula. Så sent som igår ringde han och grät och ville inte förlora mig. Själv har jag suttit helt förkrossad och har inte en enda tanke på att träffa någon annan att ligga med för att allt jag tänker på är honom?

    Vi fick missfall i höstas och det är därför det tog slut pga att jag mått så enormt dåligt.


    Då är det helt enkelt så att han gjort slut och du tar det som paus.

    Att han inte vill förlora dig betyder ju inte per automatik att han vill vara ihop med dig. Samma sak med att träffa varandra och prata. Det betyder inte att det automatiskt blir en fortsättning på ert förhållande. Självklart kan han vara ledsen för att det blev sorgligt och att han uppriktigt tycker synd om dig och er båda men det behöver inte nödvändigtvis vara samma sak som att han vill ha dig som flickvän.

    Om du tar detta som paus och att ni nånstans ändå är ihop så är han ju i så fall otrogen och då måste du ta ställning till om det verkligen är vad du vill ha?
  • Anonym (Andreas)
    Anonym (Amanda) skrev 2021-01-28 17:23:51 följande:

    Sant. Han bryr sig inte om mig helt enkelt. Det är jävligt svårt att greppa bara.


    Att han säger vackra ord kan ju faktiskt vara så grisigt att han vet att du vill ha honom och att du blir nån han ligger med när han egentligen tänker på nån annan som just nu inte har tid med honom. Han vill ha dörren öppen utifall att han inte får napp hos någon annan.

    Vill du verkligen ha en sån kille?
Svar på tråden Normalt eller onormalt beteende att söka sex vid en paus i relationen?