• Anonym (xxx)

    Normalt eller onormalt beteende att söka sex vid en paus i relationen?

    Anonym (Amanda) skrev 2021-01-28 10:55:41 följande:
    Anonym (Andreas) skrev 2021-01-28 10:51:41 följande:

    Det finns inget som heter paus

    Antingen är ni ihop eller så har ni gjort slut. Vilket är det?

    Paus brukar ofta användas som svepskäl till att ligga runt och kolla läget om det finns något bättre att välja innan man återkommer till partnern som är plan B.. Paus existerar bara för den som är för feg för att göra slut och inte vill ta konsekvenserna av det och tyvärr är många partners så nerbruten av sorg att man desperat går med på vad som helst istället för att bli arg och gå vidare.


    Då har vi gjort slut i så fall, men vi har haft mycket kontakt och sagt att vi ska träffas för att prata och reda ut saker för att börja på ny kula. Så sent som igår ringde han och grät och ville inte förlora mig. Själv har jag suttit helt förkrossad och har inte en enda tanke på att träffa någon annan att ligga med för att allt jag tänker på är honom?

    Vi fick missfall i höstas och det är därför det tog slut pga att jag mått så enormt dåligt.
    Om man inte klarar av att fortsätta vara tillsammans vid en kris, då ska man nog inte vara tillsammans alls, tycker jag. Det är vid en kris som en relation sätts på prov, då kan man inte springa sin väg och göra slut eller ta paus. Inte när man är vuxen. 

    Det är handlingar som berättar vem man är, inte ord. Ni sade till varandra att ni skulle fortsätta, men ni gjorde slut. Man gör inte slut om man älskar varandra. Han säger att han inte vill förlora dig, ändå ligger han med andra.
Svar på tråden Normalt eller onormalt beteende att söka sex vid en paus i relationen?