• Anonym (Q)

    Hur traumatiskt är det att göra på sig i vuxen ålder?

    För många år sedan kissade jag på mig i en toakö efter en konsert. Det var inte traumatiskt men fruktansvärt genant och pinsamt. Hade lite ångest i ett par veckor men sedan var det avskakat.

  • Anonym (Q)
    Anonym (Telefonkiosk) skrev 2021-01-28 13:14:39 följande:

    Men var platsen nära du bodde? Fanns det några du kände i närheten? Om inte så är det stor skillnad mot om det hände tillsammans med folk du kommer möta igen.


    Jag hade långt hem och både kompisar och arbetskamrater såg. Så det var riktigt jobbigt just då. Men man skakar av sig det hyfsat snabbt ändå.
  • Anonym (Q)
    Anonym (Telefonkiosk) skrev 2021-01-28 15:04:57 följande:

    Hur fasiken klarade du av det? Jag hade aldrig kunnat se dem i ögonen igen.


    Det var som sagt väldigt jobbigt just då och dagarna efter men sedan är det bara en parentes i historien. De ser inte annorlunda på mig pga det. Jag har inte gjort någon nåt illa så varför ska jag skämmas (Så tänkte jag inte när det hände men efter ett par veckor så var det passerat).
  • Anonym (Q)
    Anonym (Telefonkiosk) skrev 2021-01-29 09:30:06 följande:

    Jomen ändå. Kände du inte något underliggande att

    "De säger ingenting för att vara artiga, men de vet och tycker jag är äcklig"

    ???


    Om du såg någon kissa på sig i samma situation, skulle du tycka denne var äcklig? Hade jag sett någon göra det hade jag lidit med denne men inte f-n hade jag tyckt hen var äcklig. Det hade man möjligen tyckt när man var 14 men inte efter det.
Svar på tråden Hur traumatiskt är det att göra på sig i vuxen ålder?