Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Min fru..

    Alla människor har fantasier men det betyder inte att man måste förverkliga dem.Du verkar ha ett härligt fru och ett bra sexliv. Är inte det good enough?

    För i porrens värld är det enkelt och sensuellt. I verkligheten är känslor inblandade. Vad skulle hända om den andra mannen var en fantastisk älskare och hon börjar träffa honom i smyg? Om de blev kära i varandra? Om hon blir gravid med honom?

    Livet är mer komplicerat än det är på film :)

  • Anonym (H)
    Mind66 skrev 2021-02-02 13:47:48 följande:

    För att förtydlia lite... vi har bred erfarenhet av sex offentligt, sex med åskådare som har runkat och kommit på henne, åskådare som har fingrat och smekt henne medsns vi har sex. Men det sista steget vill hon inte ta. Jag ser hur hon njuter. Och nej, tittar inte på porr och försöker få vårt sexliv att likna detta.


    Fast isåfall bör du nog göra som ovanstående rekommenderar. Backa och låt intresset komma naturligt till henne utan att hon kände krav och förväntan från din sida. Då kommer det nog lossna
  • Anonym (H)
    Anonym (Justin I) skrev 2021-02-23 10:22:25 följande:

    Jag vill inte äta fiskpinnar varje dag. Vill inte se Pang i bygget som enda teveprogram. Hjärnan kräver omväxling.

    Min fru verkar inte vilja ha fler än oss i sängen, men verkar tända på mina fantasier om en extra man, och noveller med sånt tema. Jag får kanske nöja mig med fantasierna.

    Man får inte alltid det man vill, men har man tur så får man det man behöver.


    Fast livet är oftast pang i bygget filmen och fiskpinnar. Shit, vad är du uppvuxen med för förväntningar? Det mesta i livet är mellanmjölk och ibland dyker ett glas skumpa upp. Ni män håller på att bli för bortskämda.

    När jag läser den här artikeln blir jag sur. En man som har en fantastisk kvinna och han står inte ut med tanken att hon bara vill ha honom?

    Problemet är inte att kvinnan inte vill vara beviljat otrogen. Problemet är att mannen är porrskadad. Detta är faktiskt lätt avhjälpt med att konsumera mindre porr av denna kategori. Tadaaa! Vi har en lösning!

    Och nej, många kvinnor kanske fantiserar om att vara med andra men få kvinnor vill realisera detta. Varför? För att vi värdesätter sex med den vi är med på etta annat sätt. Män kan ofta objektifiera sex, kvinnor har mer känsla kopplat till personen hon ligger med. Här blir det en krock.

    Skulle råda TS att bra nöjd med det han har och värdesätta det mer än vad han gör. Han har det bra. Varför riskera att förstöra det pga av porrinfluencer?
Svar på tråden Min fru..